SSK tatile hazır

Güncelleme Tarihi:

SSK tatile hazır
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

Hastane ve dispanserler, 1.5 günlük tatilde poliklinik hizmetlerini sürdürmeye devam edecek. Acil servislerde yığılmayı önlemek için takviye yapılacak.

KAMU çalışanları 10 günlük izne başlamanın keyfini sürerken, SSK hastane ve dispanserleri, devlet ve üniversite hastanelerinin aksine 1.5 günlük idari izinde işçilere poliklinik hizmeti verecek. Acil servis ve 112 Ambulans birimleri de takviye güçlerle görev başında olacak.

Pazartesi tam gün

BAYRAM öncesi tatilden yararlanmayan işçilere SSK Tepecik ve İzmir Eğitim Hastaneleri ile Buca Polikliniği, Merkez, Alsancak, Çınarlı, Çiğli, Bornova ve Karşıyaka dispanserlerinde pazartesi günü tam, salı ise yarım gün azaltılmış kadrolarla poliklinik hizmeti verilecek.

Yığılma önlenecek

İDARİ tatilde poliklinikleri açık tutarak, SSK hastanelerinin acil servislerinin yükünü azaltmayı amaçladıklarını belirten yetkililer, ‘‘Aksi halde başı ağrıyan acil servislere koşacak. Acil servislerde yığılmayı ancak bu şekilde önleyeceğiz. Aciller de takviyeli çalışacak’’ dedi.

112 görev başında

ÖTE yandan devlet ve üniversite hastanelerinde de uzun tatil için önlemler alındı. Acil servisler takviyeli çalışacak, kliniklerde nöbetçi kalacak, olağanüstü durumlarda icapçı hekimlerden yardım istenecek. 30 tam kadrolu 112 ambulansı tatil süresince İzmir'in ana girişlerinde nöbet bekleyecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!