Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2008 00:19

Deniz Hakyemez’e DYO KSK kancası

İTALYAN Antrenör Emanuele Sbano'yla anlaşan DYO KSK, Vakıfbank Güneş Sigorta'da forma giyen Deniz Hakyemez'le görüşüyor. Basketbol Milli Takımlar Genel Menajeri Doğan Hakyemez'in kızı olan Deniz, (A) Milli Takım kadrosunda da yer alıyor. Deniz'in transferini kısa sürede bitirmeyi planlayan Kaf-Kaf, Fenerbahçe Acıbadem'den Pelin'le de görüşmelerini sürdürüyor.

KSK yönetiminden Kalyoncu’ya onay

PINAR Karşıyaka'da şube yönetiminin anlaştığı Antrenör Ayhan Kalyoncu'ya ana yönetimden de onay çıktı. KSK, son olarak 2005-2006’da Erdemir’i çalıştıran Kalyoncu’ya hafta içinde imza attıracak. Transferde Hakan Köseoğlu'nu alan Kaf-Kaf, Galatasaray'ın 2.12'lik pivotu Fatih Solak için de bastırıyor. Bu arada yönetim, Erhan ve Valentin'in ardından Can Terzioğlu'nu da takımda tutma kararı aldı.

Gant Cup 2008 için geri sayım
Arzu ŞAŞMAZ / BODRUM, (DHA)

BODRUM Milta Marina tarafından giyim markası Gant'in sponsorluğunda düzenlenen 8. Gant Cup Yelken Yarışları 23-27 Temmuz'da yapılacak. 2006’da vefat eden Çetin Döker'in anısına gerçekleşecek yarışlar 23 Temmuz'da Bodrum-Kos etabı ile start alacak. Kos-Turgutreis ve Turgutreis-Bodrum etaplarıyla sürecek organizasyon, 27 Temmuz'da bitecek.

Şeytan Antalyalı Sinan’ı bitirdi

ALTINORDU yönetimi Antalyasporlu santrfor Sinan Yitmez'le (21) iki yıllık sözleşme imzaladı. Genç futbolcunun geçen sezon Nilüfer Bld'de kiralık olarak forma giydiğini belirten Basın Sözcüsü Hasan Yıldırım, ’’Takımımıza büyük katkı sağlayacağına inandığımız Sinan'ı bonservisiyle birlikte aldık. Sinan'ın gücü ve dinamizmiyle forvette yaşanan sıkıntıyı gidereceğine inanıyoruz’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!