Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2010 23:25

Haberin Devamı

Haluk gitti Akın geldiKONYA’dan alınan kaleci Haluk’la da yollarını ayıran Göztepe, geçen sezon KSK’nin kadrosunda yer alan kaleci Akın Dağdelen’le iki yıllık sözleşme imzaladı. Futbol Direktörü Ali Gültiken, “Kaleci Haluk, İtalyan kız arkadaşıyla yurt dışında yaşamak istediğini bize iletti. Ayrıca babasının sağlık sorunları yüzünden de kafası karışık. Bu nedenle fazla geç kalmadan Haluk’la karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık ve Akın’la sözleşme imzaladık” dedi. Kaleci Akın’ın Bolu Gerede’deki kampa katıldığı açıklandı. Sarı-kırmızılı ekip, Samsun’la bugün 17.00’de ilk özel maçını oynayacak.

Altay’a yeni sponsorTARİHİNİN en ağır borç yüküyle yüz yüze kalan Altay’da yönetim, kulübü zorlayan konulardan biri olan günlük masrafları asgari seviyeye indirebilmek için üst üste sponsorluk anlaşmaları imzalıyor. Yonca Gıda, Güres Yumurta ve Özgün Zeytincilik’le yapılan anlaşmalarla mutfak giderlerini çözen siyah-beyazlılar, Alsancak Stadı ve Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’nin yıllık akaryakıt giderleri için de Vendor Petrol Ürünleri’yle el sıkıştı. Vendor Firması’nın sahibi Mehmet Uzun’la yapılan anlaşma gereğince stat ve tesisin yıllık 150 bin TL’nin üzerinde tutan akaryakıt giderleri ve kulübe ait araçların benzin ihtiyaçları karşılanacak.

Altınordu’da işbaşı bugün

Haberin Devamı

ALTINORDU, Yeşilyurt Tesisleri’nde bugün 16.00’da yeni sezonun hazırlıklarına başlayacak. Teknik Direktör Yasin Çamtepe kadroda şu anda 16 futbolcu bulunduğunu, bu rakamın 25’e kadar çıkacağını dile getirdi. Akhisar lı Mustafa Karagülle’yle anlaşmanın yollarını aradıklarını belirten genç teknik adam, iç transferde Yusuf Büküşoğlu’yla da el sıkıştı.

Akhisar tamam dedi

Haldun AKYÜZ, (DHA)NİJERYALI Ofuyah ve Mısırlı Amer’den sonra üçüncü yabancı hakkını Brezilyalı Lima’dan yana kullanan Akhisar Bld transfer defterini kapattı. Orta saha oyuncusu olmasına rağmen Brezilya Bölgesel Ligi’nde 3 gol ve 6 asisitlik bir performans sergileyen Lima’nın takıma önemli katkı sağlayacağını belirten Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Başka tranfer yapmayacağız” dedi. Gurbetçi oyuncular Esat, Tanay ve Bilal’in bonservislerini aldıkları açıklandı.

Haberin Devamı

Şimşek’e yeni kaleciİZMİRSPOR yönetimi, Teknik Direktör Nihat Umut’un girişimiyle KSK’den alınan kaleci Mete’nin Edremit Bld’ye imza atması üzerine Tarsus İdmanyurdu’nun üçüncü file bekçisi Özgür’le anlaştı. Başkan Lami Hamarat, Özgür’den olumlu yanıt aldıklarını belirterek, “Gelecek hafta izmir’e gelip sözleşme imzalayacak” dedi. Göztepe Futbol Direktörü Ali Gültiken’in de kendilerine 4 futbolcu vereceğini belirten Hamarat, “Bu oyuncuların kimler olacağı, Göztepe’nin Bolu kampından sonra netleşecek” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!