Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2010 23:07

Haberin Devamı

Göztepe Beyaz Grup’taOğuzhan BOYSAN, (DHA)İKİNCİ Lig’de 2010-11 sezonunda mücadele edecek 36 takımın hangi gruplarda yer alacağı belli olurken; Göztepe ve Turgutlu Beyaz, Dardanel ile Balıkesir ise Kırmızı Grup’a düştü. Beyaz Grup’ta Göztepe, Turgutlu, İskenderun, Alanya, Hacettepe, BUGSAŞ, Etimesgut Şeker, Bandırma, Adıyaman, Y.Malatya, Mardin, Sarıyer, Körfez Bld, Gebze, Bozüyük, Çorum, Çankırı ve A.Sebat var. Kırmızı Grup’ta Dardanel, Balıkesir, Tarsus İ.Y, Adana DS, Pursaklar, T.Telekom, Ş.Urfa, Van Bld, Elazığ, Fethiye, Eyüp, Pendik, Kocaeli, Sakarya, Konya Şeker, Tokat, Ofspor ve T.Karadeniz bulunuyor. istanbul Maslak Sheraton Otel’deki kura çekimine katılan Göztepe Futbol Direktörü Ali Gültiken, kuradan memnun olduklarını söyledi. “Öncelikle rakiplerimize başarılar diliyorum” diyen Gültiken, “Şu anda bütün takımlar kapalı kutu. Sezonun başı olduğu için hangi takımların bizi zorlayabileceğini bilmiyorum. Tek hedefimiz şampiyonluk. Bank Asya 1. Ligi’ne direkt çıkacak güçlü bir kadro oluşturduk” dedi. Fikstür, 27 Temmuz’da çekilecek. Gerede kampını sürdüren Göz-Göz, 23 Temmuz’da Samsunspor, 27 Temmuz’da Şanlıurfa ile özel maç oynayacak.

Haberin Devamı

Egeliler dağıldıEGE’yi yeni sezonda Üçüncü Lig’de temsil edecek takımlar, üç ayrı gruba dağıldı. Menemen Bld ve Nazilli Bld 1. Grup’a düşerken, Altınordu, 2. Grup’ta yer aldı. Torbalıspor ile Denizli Bld ise 3. Grup’ta mücadele edecek. Gruplar şöyle: 1. GRUP: Tepecik, Lüleburgaz, İstanbulspor, Bayrampaşa, İnegöl, Nilüfer, Menemen Bld, Tekirova Bld, Nazilli Bld, ankara DS, Kırşehir, Arsin, Ünye, Belediye Bingöl, Malatyaspor, Kayapınar Bld, 72 Batman, Hatay, 2. GRUP: D. Gençlerbirliği, Kırklareli, Anadolu Üsküdar, Beykoz 1908, Orhangazi, Oyak Reno, Altınordu, Isparta, Afyon, Keçiören, Yozgat, 4 Eylül Bld, Yalıspor, Gümüşhane, Erzurum, K. Maraş, Batman Petrol, Y.İskenderun, 3. Grup: Gaziosmanpaşa, Sancaktepe, Beylerbeyi, Zeytinburnu, Gölcük, Yalova, Torbalı, Kepez Bld, Denizli Bld, Keçiörengücü, Kastamonu, Kırıkkale, Araklı, Pazarspor, Kars, Siirt, Diyarbakır BŞB, Kırıkhan.

Haberin Devamı

Bornova takipteBORNOVA Bld Antrenörü Aclan Kavasoğlu ile yardımcılarından Mert İldeş, oyuncu izlemek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere abd’ye gitti. Las Vegas’taki NBA Yaz Ligi’nin son gününe yetişen Kavasoğlu ve İldeş’in, daha sonra Los Angeles’a geçti.

Gençlere büyük şansİZMİRSPOR Teknik Direktörü Nihat Umut, altyapı oyuncuları arasında bugün seçme yapacak. Belirledikleri 22 futbolcunun İnciraltı Tesisleri’nde bir hafta idmana çıkacağını belirten Umut, “Bu oyuncular içinden yetenekli olanları kadroya dahil edeceğim” dedi.

Buca’da seçme varBUCASPOR Futbol Akademisi, geleceğin yıldız futbolcularını bulmak için Kaynaklar Tesisleri’nde bugün saat 14.00’te seçme yapacak. Seçmelere 1991-1997 doğumlu futbolcu adaylarının katılabilecekleri açıkladı. İki gün sürecek seçmelerde başarılı olanlar, Bucaspor Futbol Akademisi’ne kabul edilip 1 yıl eğitim alacak. Amaçlarının yetenekli öğrenciler bulup elit sporcular yetiştirmek olduğunu belirten Bucaspor Futbol Akademisi Genel Kaptanı Sedat Gündoğdu, katılımın yoğun olmasını beklediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Manisalı Orkun Denizli yolunda? Ferah IŞIK / DENİZLİ, (DHA)DENİZLİSPOR, Orduspor’un sağ beki Murat Akyüz’ü renklerine bağlarken, Manisaspor ile ipleri koparan kaleci Orkun’la da el sıkıştı. Bir yıllık sözleşme imzalan 29 yaşındaki Murat Akyüz için önümüzdeki günlerde medya önünde tören düzenleyeceklerini açıklayan Başkan Mehmet Özsoy, Orkun’la temasların sürdüğünü belirterek, “Orkun’la bizzat görüştüm. Denizlispor’a gelebileceğini söyledi. Bazı küçük pürüzleri aşarsak, cuma gününe kadar imzayı atarız” dedi. Youla için resmi bir teklif almadıklarını kaydeden Özsoy, satamamaları durumunda bu futbolcudan yararlanmanın yollarını arayacaklarını dile getirdi.

Haberin Devamı

Çiğlili tekvandocular Kore’de fırtına gibiÇİĞLİ Belediyesporlu tekvandocular Kore’de düzenlenen EXPO Şampiyonası ve Kore Açık Tekvando Turnuvası’nda toplam 11 madalya kazandı. Nesibe Altun iki altın, Şahin Altun bir altın, bir bronz, Ömer Evez bir altın, bir gümüş, Mehmet Evez iki gümüş, Rafet Çetin ile Sercan Kabaker birer gümüş madalya alırken, miniklerde Hüseyin Bora Haseki ikincilik kürsüsüne çıktı. Sporcuları kutlayan Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, uluslararası organizasyonlarda da ilçenin ismini duyuran tekvandocularla gurur duyduklarını söyledi.

Ertemçöz’ün gözü Marcos’un üzerindeALTAY’da denenmeye gelen üç Brezilyalı futbolcu arasında Teknik Direktör Ercan Ertemçöz’ün olumlu rapor verdiği tek isim olan Marcos’un kaderini hazırlık maçları belirleyecek. Kaleci Mandanda’nın tutulması konusunda kesin kararını yönetime bildiren Ertemçöz, 24 Temmuz’da Akhisar Bld’yle Alsancak Stadı’nda oynanacak karşılaşma ile henüz rakiplerin belli olmadığı iki ayrı randevuda Sambacı’yı deneyecek. Ön libero mevkiine sert, savaşçı bir oyuncu arayan Ertemçöz’ün, Marcos’un teknik kapasitesini beğendiği, ancak mücadeleci yapısını maç temposu içinde görmek istediği öğrenildi. Gurbetçilerin seçmesi de bugün 17.00’de Gaziemir’de yapılacak.

Haberin Devamı

Şeytan Şimşek’ten Hasan Tokgöz’ü aldıBUCA’dan Kadir ve Sertaç’ı almaya çalışan Altınordu, geçen sezon İzmirspor’da forma giyen forvet oyuncusu Hasan Tokgöz’le üç yıllık anlaşma yaptı. Teknik Direktör Yasin Çamtepe, “Hasan, geçen sezon takip ettiğimiz bir futbolcu. Pivot santrfor özelliğine sahip. Özellikle hava toplarında takıma büyük fayda sağlayacağına inanıyorum” dedi. 21 yaşındaki Hasan Tokgöz, Şimşek’te 14 maçta forma giyip üç gol kaydetti. Kurmaylar, Akhisar Bld’li Mustafa Karagülle’yle rakam konusunda çıkan pürüzü gidermeye çalışıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!