Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2010 22:17

Haberin Devamı

A.Ordu transfere amatörle başlıyorALTINORDU’da kongre öncesi listesini büyük ölçüde şekillendiren Mustafa Bilen Teknik Direktör Yasin Çamtepe’den aldığı rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına başlamaya hazırlanıyor. Çiğli Bld, Ulucak, Y.Gaziemir Gençlik ve Foça Bld’den belirlenen isimlerle bu hafta içinde görüşeceğini açıklayan Bilen, ellerinde amatörlerden oluşan 10 kişilik bir liste bulunduğunu belirterek, “Bu futbolcuların en az iki üç tanesini renklerimize bağlayacağız” dedi.

İzmirspor’u yine elektrik çarptıİZMİRSPOR’un 5 bin 750 TL’lik borcu nedeniyle daha önce İnciraltı Tesisleri’nin elektriklerini kesen TEDAŞ, aynı gerekçeyle bu kez Bahçelievler’deki kulüp binasının şalterini indirdi. Elektriklerin kesik olduğunu sabah işe gelen personelden öğrenen Başkan Lami Hamarat, sorunu en kısa sürede gidereceklerini söyledi. Bu arada idari menajerlik görevine camianın yakından tanıdığı isimlerden Adnan Dürüst getirildi.

Haberin Devamı

Aliağa, Kepez’den Barış’ı da alacakBEKO Basketbol Ligi’nde iki sezondur son maçta ligde kalan Aliağa Petkim, Antrenör Halil Üner’in eski takımı Kepez Bld’den arka arkaya transferler yapıyor. antalya temsilcisinden Erdem Türetken ve Levent Bilgin’i alan Aliağa, guard Barış Güney’le de el sıkıştı. İki sezon önce Aliağa formasını giyen, daha sonra parasal sorunlar nedeniyle Kepez’e giden Barış, yeniden izmir ekibi için ter dökecek. Barış Güney, Kepez’de geçen sezon 6.8 sayı, 3.6 asist ortalamalarıyla oynamıştı.

Akhisar Belediye kolları sıvayacakAKHİSAR Bld’de transfer görüşmelerinin bu hafta hız kazanması beklenirken, yeşil-siyahlı ekibin Bank Asya 1. Ligi’ne çıkmasında önemli rol oynayan Doğan, Azmi, Serkan Gaşi ve Hakan Ateş’e pek çok kulüpten teklif geldiğini bildirildi. Öncelikle bu oyuncuların durumlarının netleşmesini isteyen Teknik Direktör Atilla Özcan, “Hiç bir futbolcumuzun önünü kapatma düşüncesinde değiliz. Gitmek isteyen gidebilir. Kalacaklar ve gidecekler kesinleştikten sonra biz de alacağımız oyuncular için harekete geçeceğiz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!