Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2010 22:43

Haberin Devamı

Şimşek Çakır’la masaya oturuyorOğuzhan BOYSAN, (DHA)İZMİRSPOR yönetimi antalya’dan dönen Zeki Çakır ile bugün masaya oturacak. Tecrübeli çalıştırıcıyı uzun süredir ikna etmeye çalışan yöneticiler bugün son kez bir araya gelerek anlaşma zemini arayacak. Amatör kümede çalışmayı düşünmeyen, ancak İzmirspor camiasını kırmamak için gerekli şartların sağlanması halinde sözleşme imzalayabileceğini belirten Zeki Çakır, “Özellikle altyapıya verilecek önem benim ilk şartım. Çünkü İzmirspor’un içinde bulunduğu durumdan kurtulması için özüne dönmesi gerekiyor. Eğer bu konuda ikna olabilirsem imzayı atarım” diye konuştu.

Altınordu’da Bilen Beygirci’yi de aldıALTINORDU’da güçlü bir yönetim oluşturmak için çalışmalarını sürdüren başkan adayı Mustafa Bilen, Selim Bezircilioğlu’dan sonra eski yöneticilerden Salih Beygirci’yi de listesine aldı. Kulüpte daha önce profesyonel şube başkanlığı yapan Hasan Yıldırım’la görüştüğünü açıklayan Bilen, listesinin şekillenmeye başladığını belirterek, “Hasan Yıldırım pazartesi günü cevabını bildirecek. Güçlü bir yönetim oluşturmak için elimden geleni yapıyorum. Başkan Bülent Erdik abd’den döndükten sonra kongre tarihini belirleyip seçimi gerçekleştireceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Turgutluspor’un antalya çıkarmasıDoğan ÇİZMECİ / TURGUTLU, (DHA)TURGUTLUSPOR’da 1 Haziran’da yapılacak genel kurulun telaşı yaşanırken, kongerede yeniden aday olması beklenen Başkan Murat Ayhan, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Genel Kaptan İbrahim Başçı ile birlikte antalya’daki Ekstra Play-Off maçlarını izleyen Başkan Ayhan’ın, teknik direktörlük görevine getirmeyi düşündüğü Burhanettin Basatemur’u da görevlendirdiği öğrenildi. Yeni sezonda zirve mücadelesi verecek bir ekip oluşturacaklarını söyleyen Ayhan, “Bu kez hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!