Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2010 21:56

Haberin Devamı

G. Antep BŞB DardanelsporBANK Asya 1. Ligi’ne veda etmesi geçen hafta kesinleşen Dardanelspor, Gaziantep BŞB’yle bugün deplasmanda prestij maçına çıkacak. GASKİ spor Tesisleri’nde başlama düdüğü saat 15.00’te çalacak karşılaşmayı hakem Çağatay Şahan yönetecek. İki takımın da sahaya gençlerin ağırlıkta olduğu kadrolarla çıkması bekleniyor.

Akhisar Bld’nin şampiyonluk maçıİKİNCİ Lig Yükselme Grubu’ndan Bank Asya 1. Ligi’ne çıkmayı geçen hafta Göztepe’yi yenerek garantileyen Akhisar Belediyespor, kendisi gibi bileti cebine koyan Güngören Bld’yle bugün istanbul’da şampiyonluk maçı oynayacak. Güngören Mimar Yahya Baş Stadı’nda hakem Yaşar Kemal Uğurlu’nun yöneteceği mücadele saat 15.30’da başlayacak. Son iki haftaya Güngören Bld’nin 2 puan önünde giren Ege temsilcisi, rakibini dize getirirse şampiyonluğunu ilan edecek. Karşılaşma berabere biterse düğüm son hafta çözülecek. Atilla Özcan, “Şampiyonluk kupasını rakibimize kaptırmayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Alsancak’ta rakip Etimesgut ŞekerİKİNCİ Lig Yükselme Grubu’nda Akhisar Bld mağlubiyetiyle bitime iki maç kala Ekstra Play-Off barajının dışına çıkan Göztepe, son sıradaki Etimesgut Şekerspor’u bugün konuk edecek. Alsancak Stadı’nda 15.30’da başlayacak maçı Yeni Asır TV yayınlayacak. Bilet fiyatları açık 5, kapalı 10 TL. Göz-Göz’de sezonu kapatan Evren ve cezalı kaleci Sinan ile Burak forma giyemeyecek. Bulut, Tamer, Mert ve Recep kart sınırında bulunuyor. Göztepe’nin rakipleri İskenderun ve Tokatspor kozlarını paylaşırken, Çorum haftayı bay geçirecek. 2. Klasman Grubu’nda Turgutlu Eyüp’e, Denizli Bld Sarıyer’e konuk olacak.

Balıkesirspor’a galibiyet yetiyorÜÇÜNCÜ Lig Yükselme Grubu’nda geçen hafta Kırıkhan’a deplasmanda 3-0 yenilmesine rağmen ikinci sıradaki yerini koruyan Balıkesirspor, Atatürk Stadı’nda bugün saat 15.30’da Keçiören’i yenip 2. Lig’e çıkışını ilan etmek istiyor. Bal-Kes gibi 31 puanı olan üçüncü sıradaki Siirt Anadolu Üsküdar’ı konuk ederken, 29 puanı bulunan dördüncü Kırıkhan ise Araklıspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Siirt ve Kırıkhan’a karşı ikili averajı iyi olan Bal-Kes, üçlü averajın gündeme gelmesi halinde de rakiplerine üstünlük sağlıyor.  Play-Off bileti peşinde koşan Torbalı ise aynı saatte Darıca Gençlerbirliği’ne konuk olacak.

Haberin Devamı

İzmirspor için en uzun günÜÇÜNCÜ Lig 2. Klasman Grubu’nda son haftaya düşme potasında giren İzmirspor’un kaderi bugün belli olacak. 45 puanı olan Şimşek, Nazilli Bld’ye konuk olurken, aynı puana sahip Tekirova Bld ise küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Muğlaspor’la deplasmanda oynayacak. Tekirova ile oynadığı dört maç da berabere biten Şimşek’in genel averajı, Akdeniz temsilcisine göre artı 4 gol daha kötü. Tarihinde ilk kez amatör kümeye düşme tehlikesi yaşayan İzmirspor’un kurtulması için Nazilli’den puan veya puanlar alması, Tekirova’nın ise Şimşek’in elde edeceği sonuca göre Muğla’da kaybetmesi ya da berabere kalması gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!