Spordan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Spordan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2009 21:35

Manisaspor’dan kötü prova: 3-0

MANİSA, Hollanda'daki ikinci hazırlık maçında İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'e 3-0 mağlup oldu. Ufuk - Hüseyin (Dk.65 Burak), Dixon (Dk.65 Kalabane), Tufan, Fatih (Dk.80 Ferhat), Yiğit İncedemir (Dk.65 Nizamettin), Javonovic (Dk.65 Mehmet Nas), Kemal (Dk.65 Sezer), İlker (Dk.65 Eren), Reinaldo (Dk.65 Ergin), Dilaver (Dk.65 Isaac) düzeniyle mücadele eden Tarzan, 10. dakikada Omri, 68 ve 75. dakikalarda Zion'un attığı gollere engel olamadı. Siyah-beyazlı ekip, yarın 20.00'de Rapid Bükreş'le karşı karşıya gelecek.

Erdi takımdan ayrı çalışıyor

ALTAY'da sağ diz çapraz bağları koptuğu için sezonun son bölümünde oynayamayan, lig bitiminde ise Kasımpaşa'dan teklif aldığını belirterek yönetimden izin isteyen Erdi, antrenmanlarını yalnız başına sürdürüyor. Gaziemir'de her gün düz koşu yapan Erdi, ’’Altay ve Kasımpaşa, transferimle ilgili görüştü ve anlaştı. İmza için Kasımpaşa'nın Hollanda kampından dönmesini bekliyorum. Sakatlığım olduğu için takım çalışmalarına katılmam mümkün değildi’’ dedi.

Babaoğlu imza attı

PINAR Karşıyaka'da altyapının başına getirilen Antrenör Mete Babaoğlu, yeşil-kırmızılı kulüple dün resmi sözleşme imzaladı. Antrenörlük kariyerine KSK altyapısında başladıktan sonra yıllarca 1.Lig'de koçluk yapan deneyimli çalıştırıcı, yeşil-kırmızılı kulübün tüm altyapı programından sorumlu olacak.

Aliağa’ya Angolalı

GEÇEN sezon mucize eseri ligde kalan Aliağa Petkim, yabancı oyuncularını belirliyor. ABD'li guard Wise, Hırvat forvet Kedzo'yu alan İzmir temsilcisi, Angolalı pivot Divaldo Mbunga'yla da el sıkıştı. Montana State'ten bu yıl mezun olan 2.06'lık Mbunga'nın 10.4 sayı, 7.2 ribaunt, 1.8 blok ortalamalarını tutturduğu öğrenildi.

Göztepe Umut’u aldı

GÖZTEPE, sekizinci imzayı Alanyaspor'dan sağ açık Umut Kaya'ya (22) attırdı. Geçen sezon sakatlığı nedeniyle 10 maçta forma giyebilen oyuncunun Alanya'dan bonservisini aldığını belirten Akif Başaran, ’’Umut, Gölcük kampımıza katıldı. Şimdilik düz koşu yapıyor’’ dedi. Göztepe daha önce de Şadi, Ferdi (santrfor), Sinan (kaleci), Eray (sağ bek), Ahmet (sol bek), Serhat (stoper) ve Emre'yi (orta saha) transfer etmişti. Mert’in bonservis sorununun bugün çözülmesi bekleniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!