Sözün bittiği nokta

Güncelleme Tarihi:

Sözün bittiği nokta
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2012 00:00

Başkan Mehmet Bektur ile ters düşüp Bucaspor ile yollarını ayıran Özkan, dün sarı-lacivertlilerin kulüp binası ve tesislerinde, haciz işlemi yaptırdı.

Haberin Devamı

Bucaspor’la bağlarını koparan Altınordu A.Ş. Başkanı Seyit Mehmet Özkan, 7 milyon TL’lik alacağı konusunda sarı-lacivertli yönetimle önceki gün yaptığı görüşmede anlaşma sağlanamaması üzerine dün kulüp binası ve tesislere haciz gönderdi. Özkan’ın avukatları sabah saatlerinde haciz memurları, polisler ve görevlilerle birlikte sarı-lacivertli kulübe giderek, Başkan Mehmet Bektur’un odasındaki koltuk, masa, bilgisayarlar, faks cihazları dahil tüm taşınır malları kamyonetlere yükledi. Haciz memurları, sadece kupalara dokunmadı.

Sözün bittiği nokta

Taraftar fotoğrafı söktü
Hacizden hemen önce Özkan adına bir açıklama yapan Sezai Önce, tahsilat için hukuki yolları kullanacaklarını bildirmişti. Olayının duyulmasıyla kulübe gelen bir grup taraftar, protesto ettikleri Seyit Mehmet Özkan’ın tüm başkanların yer aldığı panodan fotoğrafını söktü. Bucasporlu yöneticiler, haciz işleminin transferin son günü yapılmasını kasıtlı buldular. Lisanları yetiştirmek için çabalayan kulüp çalışanlarının şok gelişmeyle elleri kolları bağlı kaldı. Mert’in Karagümrük’e transferinde de sıkıntı yaşandı.

Haberin Devamı

Sözün bittiği nokta


Ediz’e yandılar
Bucaspor’un Süper Lig’de yer aldığı 2010-11 sezonunda kadrosunda yer alan Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlu’nun ölümü, tüm futbol camiasında olduğu gibi sarı-lacivertlilerde de şok etkisi yarattı. Bir yıllık Buca macerasında, futbolculuğu kadar sempatik kişiliğiyle de yöneticiler, teknik kadro ve takım arkadaşlarının sevgisini kazanan Ediz’in, Bucaspor’da forma giydiği sezonun başında yapılan sağlık taramasında da hiçbir soruna rastlanmadığını açıklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!