Skal’da Turizm Günü kutlandı

Güncelleme Tarihi:

Skal’da Turizm Günü kutlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2008 00:00

Skal Kulüpleri Turizm Günü, Crowne Plaza İzmir Oteli’nde özel bir gece ile kutlandı. Gecede Mezdeke Dans grubu, davetlileri eğlendirdi.

DÜNYADA 28 Nisan günü kutlanan Skal Kulüpleri Turizm Günü İzmir’de de özel bir gece ile kutlandı. Geceye Mezdeke Dans grubu damgasını vurdu. Uluslararası Skal İzmir Başkanı Faik Alsaç’ın ev sahipliğinde Crowne Plaza İzmir Oteli’nde gerçekleşen ve İzmir Vali yardımcıları Ömer Karaman, Haluk Tunçsu’nun da yer aldığı geceye Kuşadası ve Çeş me’den de çok sayıda Skal üyesi turizimci katıldı. Skal Uluslararası İzmir Başkanı Faik Alsaç, genel merkezi İspanya’nın Malaga şehri olan Uluslararası Skal Örgütü’nün temel amacının turizm yoluyla uluslararası dostluğu ve barışı geliştirmek olduğunu söyledi.

GECEDE MEZDEKE’Lİ DAVUL ŞOV

Oldukça renkli geçen gecede davullarla sahneye çıkan Mezdeke Dans Grubu dansçıları kıvrak figürleriyle davetlilere keyifli bir gece yaşattı.

DOSTLUK VEBARIŞ

Geceye turizm dünyasının renkli simaları katıldı. Türkiye Skal Kulüpleri’nin başarılı çalışmaları ile, uluslararası platformda takdirle ve örnek alınarak izlenmekte olduğunu dile getiren Alsaç, "Bu etkinlik Türkiye’de turizmin gelişmesine ve talebin artmasına da önemli katkılar sağlamaktadır" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!