Şimdi sizin zamanınız

Güncelleme Tarihi:

Şimdi sizin zamanınız
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2016 17:24

Türkiye’nin en büyük inşaat firması olma hedefiyle yoluna devam eden Folkart Yapı, ‘İzmir Yeni Kent Merkezi’nde yeni bir projeyi daha hayata geçirdi.

Haberin Devamı

FOLKART Yapı, konut, ofis, alışveriş ve yeme-içme alanları ile koleji tek projede buluşturdu. Avrupa’nın en yüksek ikiz kulelerinden Folkart Towers’ın ardından Folkart, şimdi de Bornova’da Folkart Time’a başlıyor. ‘Şimdi senin zamanın’ sloganıyla hayata geçirilen projede 369 daire, 46 ticari birim ile 271 ofis yer alıyor. 500 milyon liralık değere sahip olan Folkart Time’ın Eylül 2018’de tamamlanması planlanıyor. Bugüne kadar İzmir’e 2 milyar liralık yatırım yapan firma, bu yıl hayata geçireceği projelerle bunu 4 milyara çıkarmayı hedefliyor.

Şimdi sizin zamanınız

 

ZAMANI MERKEZE ALIYOR

Haberin Devamı

Folkart Time’ın tanıtım toplantısında konuşan Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Ülkemizin en büyük inşaat grubu olma hedefindeyiz. Bu amaca her yıl daha çok yaklaşan Folkart’ın yeni projeleri artık sadece İzmirlilerin değil, tüm Türkiye’nin ilgisini çekiyor. 2 bin kişilik pazar araştırması sonucunda ortaya çıkan eğilimleri masaya yatırdık. 8 mimarlık ofisi 22 ayrı proje hazırladı. Değerlendirmeler sonunda SCRA ve FREA mimarlık ofislerinin ortak hazırladığı projeyi seçtik. İzmirliler için ‘zamanı’ merkezine alan, değer verdiğimiz her şeyi bir arada bulabileceğimiz karma bir proje gerçekleştirmek istedik. İşte böylece, İzmir’e yeni soluk kazandıracak, yeni cazibe merkezi olacak ‘Folkart Time’ ortaya çıktı” bilgisini paylaştı.

 

Folkart Time’da 37-335 metrekare arasında değişen balkonlu ya da balkonsuz stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks olmak üzere 369 konut bulunuyor. Konutların metrekaresi 4 bin 500, ofisler ise 5 bin TL’den başlıyor. 

Şimdi sizin zamanınız

Atmosphere Mimarlık’ın hazırladığı Folkart Time Satış Ofisi Binası’nın dış cephesi ‘Zamansız’lık kavramını soyut bir biçimde ortaya koyuyor.

 

Haberin Devamı

500 MİLYON LİRALIK DEĞER

MESUT Sancak, sosyal yaşamın ayrılmaz parçası olan ‘açık hava’ geleneğinin projede yaşayacağının altını çizerek, “Artık Folkart açısından yaşam kalitesini simgeleyen, mutlak kalıcı bir standart oluşturan, yeşil ağırlıklı alanları, spa bölümünü, açık-kapalı spor alanlarını, havuzu, otoparkları saymıyorum. Çünkü bunlar bizim olmazsa olmazlarımız. Projemiz sonucunda ortaya 500 milyon TL değerinde bir yatırım çıkacak. Folkart Time’da bin 500 kişilik bir de kolej bulunacak” diye konuştu.

Şimdi sizin zamanınız

 

FOLKART'TA SPOR DA OLACAK

SPORDA İzmir’e katkı getirecek bir tutum geliştirmek arzusunda olduklarını ifade eden Mesut Sancak, “Kısa süre sonra İzmir’de Folkart Spor A.Ş.’yi kurmuş olacağız. Sporun farklı alanlarına katkı verme amaçlı faaliyetlerimizi bu şirket çatısı altında toplamak istiyoruz. Bu alanda ilk adımımızı Kaya Thermal Otel’de Folkart Tenis Kulübü’nü açarak attık. Kortları yenileyip, kurduğumuz sportif butik kadroyla İzmir’in gençlerini tenis sporunda örgütleyerek geleceğin dünya şampiyonlarını bu kentten yetiştirmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Şimdi sizin zamanınız

YATIRIM 4 MİLYARA ÇIKIYOR

MESUT Sancak, şu ana kadar yaptıkları projelerle İzmir’e 2 milyarlık yatırım yaptıklarını belirterek, “Devam eden ve geleceklerle bunu 4 milyara çıkacağız. Folkart Time’ın yanı sıra Avrupa’nın en yüksek kulesini yapacağız. Ama burada 6 aylık öteleme olabilir. Çünkü Basmane Çukuru’nda yapacağımız projeye önce daha başlayacağız. Bunların yanı sıra Çeşme’de yeni sürprizlerimiz olacak. Şu an devam eden 5 projemiz yıl sonunda 10 çıkacak” bilgisini paylaştı.

Atmosphere Mimarlık’ın hazırladığı Folkart Time Satış Ofisi Binası’nın dış cephesi ‘Zamansız’lık kavramını soyut bir biçimde ortaya koyuyor.

 

Haberin Devamı

DUMANSIZ ŞİRKET

MESUT Sancak, şantiyelerin dışında Folkart Yapı bünyesinde 180 kişilik kadrolarının bulunduğunu belirterek, “Bu ekibin şu an sadece 5’i sigara içiyor. 3 ay önceye kadar bu sayı 30’tu. 31 Mayıs Dünya Tütüne Hayır Günü’nde bunu sıfırlamak istiyoruz. İş alımlarında buna çok dikkat ediyoruz. Bu da benim en büyük projem” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!