Sevgiliye elveda

Güncelleme Tarihi:

Sevgiliye elveda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2010 00:00

16 yaşındaki inşaat işçisi Yakup Yamaner, sevgilisine telefonda “Seni seviyorum, beni unutma, çok uzaklara gidiyorum, elveda” dedikten sonra yaşamına son verdi.

Haberin Devamı

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’ne çalışmaya gelen 16 yaşındaki inşaat işçisi Yakup Yamaner, memleketindeki sevgilisi ile telefonda konuştuktan sonra intihar etti. Olay, Torba Mahallesi’nde meydana geldi. Van’ın Özalp İlçesi’nden, yakalaşık iki ay önce inşaat işçisi abisi Hikmet Yamaner’in yanına çalışmaya gelen Yakup, mesai bitiminden iki saat önce, kaldığı çadır koğuşa geldi. Sevgilisi olduğu iddia edilen kız arkadaşı A.D.(15) ile telefonda konuşan Yamaner, kız arkadaşı A.D.’ye, “Seni seviyorum, beni unutma, çok uzaklara gidiyorum, elveda” diyerek telefonu kapattı.
Ağabeyi kriz geçirdi
Yamaner, elektrik kablosu ile koğuş olarak kullanılan çadırın tavanındaki demire kendisini astı. Yakup’un konuşmalarından şüphelenen kız arkadaşının ağabeyi, Hikmet Yamaner’i arayıp kuşkusunu ve merakını dile getirdi. Kardeşini arayan Hikmet Yamaner, Yakup’un telefonuna cevap vermemesi üzerine, kardeşinin kaldığı çadıra gitti. Kardeşini tavana asılı olarak bulan ağabey kriz geçirdi. Himet Yamaner, “Hiçbir sıkıntısı derdi yoktu, yanıma çalışmaya gelmişti, kız arkadaşı ile aralarında geçeni bilmiyorum” dedi.
Jandarma intihar ile ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!