Serginin geliri kabartma kitap

Güncelleme Tarihi:

Serginin geliri kabartma kitap
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2013 00:00

“Paylaşmak için mükemmel olmayı beklemedim” diyerek ilk kişisel fotoğraf sergisini Şubat ayında İstanbul’da sanatseverlerle buluşturan fotoğraf Sanatçısı Armağan Portakal’ın Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı yararına yaptığı kişisel fotoğraf sergisi, İzmir Atatürk Lisesi Müzesi’nde açıldı.

Armağan Portakal’ın bu kez İzmir Atatürk Lisesi Mezunları Derneği’nin desteğiyle açtığı ve eserlerin satışından elde edilen gelirle görme özürlüler için kabartma kitap yapılacak olan sergiye ilgi yoğun oldu. Çok sayıda fotoğraf tutkunu İzmirli sanatsever ile TÜRGÖK yöneticisi ve üyesi ile Portakal’ın televizyoncu eşi Fatih Portakal, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Armağan Portakal imzalı 43 fotoğraf ve yazıyı ilgi ve beğeniyle izledi.
Armağan Portakal’a yapılan espriyle Atatürk Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Başar Manisalı tarafından eşi İzmirli Fatih Portakal’ın okul bilgilerini içeren sembolik bir diploma verildi.
TÜRGÖK Yönetim Kurulu Başkanı Tülay Yazgan ise fotoğraf sergisinden elde edilecek geliri görme özürlüler için kabartma kitap yapılması için bağışlayan Armağan Portakal’a teşekkür ederek çiçek verdi. Sergi 16 Mayıs’a kadar gezilebilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!