Sanal alemde naklen intihara sürükleyen sır

Güncelleme Tarihi:

Sanal alemde naklen intihara sürükleyen sır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2012 00:00

İZMİR’in Altındağ semtinde 26 yaşındaki Tarkan Polat’ın Fransa’daki ağabeyinin kiracısı olan ailenin lisede eğitim gören kızları Ö.O. ile duygusal ilişki yaşadı.

Haberin Devamı

Nişan hazırlıkları yaptıkları sırada Ö.O.’nun babası H.O.’ya ev alırken kefil olan Tarkan, kredi ödemelerinin aksatılmasıyla sıkıntıya girdi. Annesinden yatırım için aldığı 35 bin TL ile ağabeyi Hacı Polat’ın Fransa’dan gönderdiği paralarla, kefil olduğu kredinin taksitlerini ödemeye başlayan, ödeyemeyince hacizle karşılaşan Tarkan Polat, nişanlısının da kendisini terk etmesi üzerine bunalıma girdi. Tarkan Polat, bilgisayarından son olarak nişanlısıyla yazıştığı, intihar edeceğini söylediği, ondan bunu yapamayacağı karşılığını aldıktan sonra ise görüşmeyi sonlandırdığı belirlendi. Polat’ın geçen pazar günü aynı siteye “Bunlar laf değil gerçek dostlarım. Sevdim sevildim, saygı duydum, saygıyla hep karşılaştım. Zalimin ensesindeydim, mazlumun yanındaydım. Korkup kaçmayanlardandım. Gündüz garibe gölgeydim, gece zalime cehennem ışığıydım. Ben yaşadım yaşadığım kadar. Vaktim zamanın doldu. Bu temeli boş dünyada, gitme vakti geldi. Ayrılmak hiç kolay olmayacak. Ama ne yapalım hepimizin sonu orası. Bir gün geç, bir gün erken. Son nokta, hakkı olan helal etsin, benden yana helal olsun. Saygılar Tarkan Polat” yazarak yaşamına son verdiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Aile hukuk mücadelesi başlattı

Kardeşini ölüme, nişanlısının ve onun ailesinin götürdüğünü ileri süren Hacı Polat, hukuk mücadelesi başlattı. Polise, ölüme sebebiyet vermekten kardeşinin nişanlısı ve ailesi hakkında şikayetçi olan Polat, “Benim evime kiracı olarak girdikten sonra kardeşimi, güleryüzle yanlarına çektiler. Onunla daha lisede okuyan kızın gönül ilişkisi yaşamasını da fırsat bilerek, ev için kefil yapmışlar. Kardeşim, ailenin tüm masraflarını karşılamış, nişanlısının üniversiteye hazırlık için gittiği dershanenin bile parasını ödemiş. Ama onlar bunun kıymetini bilmemişler. Onu yüzüstü bırakmışlar. Parayı da ödemeyince kredinin bütün yükü kardeşimin üzerine kalmış. Bizlere ve diğer kardeşlerine gerçeği anlatamadığı için haciz işlemi başlatılınca canına kıymış. Şimdi biz, nişanlısı ve onun ailesinden, ölüme sebebiyet vermekten şikayetçi olduk. Kardeşimin ölümünün hesabını onlardan hukuk yoluyla soracağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!