Saha açılışında dostluk mesajı

Güncelleme Tarihi:

Saha açılışında dostluk mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2010 23:06

Haberin Devamı

MUĞLA’nın Datça İlçesi’nde Özcan Yılmaz Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi bahçesine spor Toto Teşkilatı tarafından yaptırılan ve reklam panosu karşılığı okula bağışlanan halı saha açıldı. Yaklaşık 115 bin TL’ye malolan, zemini sentetik çim olan 25x50 metre ebadındaki halı saha, ücret karşılığı halka açık olarak hizmet verecek. Datça’da halka açık olan tek halı sahanın açılış maçı, ilçe protokol üyeleri arasında oynandı. Maçtan önce, süper ligde şampiyonluk sevinci yaşayan beş büyük kulübün taraftarı, gönül verdikleri takımlarının formaları ile bir araya gelerek dostluk mesajı verdi. Kaymakam Mustafa Kaya (Fenerbahçe), Jandarma Komutanı Mehmet Özoğul (Galatasaray), Filo Komutanı Binbaşı Sadi Gül (Bursaspor), Nüfus Memuru Murat Çaylak (Beşiktaş) ve chp İlçe Başkanı Gökhan Sağır (Trabzon) sporun centilmenlik ruhunu en  güzel şekliyle yansıtarak herkese örnek oldu. Karma futbolculardan oluşan açılış maçı, karşılıklı  gollerle 3-3 sona erdi.

GELİRİ OKULA

Haberin Devamı

Özcan Yılmaz Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Cura, ilçede sadece Garnizon Komutanlığı içinde bir halı sahanın bulunduğunu belirterek, “Halı saha büyük bir ihtiyaçtı. Özellikle turnuva maçlarında halı saha eksikliği yaşanıyordu. Halı saha, okul aile birliği tarafından işletilerek okulumuza önemli bir gelir sağlayacak. Bu sayede, okulumuzun bir çok ihtiyacını alabileceğiz” diye konuştu.

Datça Devlet’i TOKİ yapacakMUĞLA’nın Datça İlçesi’nde yapımı yılan hikayesine dönen Devlet Hastanesi’ne çözüm bulundu. akp İlçe Başkanı Haluk Laçin, ek bina inşaatından vazgeçildiğini belirterek, altı yıl önce Hazine tarafından sağlık tesisi yapılmak üzere ayrılan Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksekokulu’un yanındaki 10 bin 500 metrekarelik alana, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından yeni ve modern bir hastane yapılacağını açıkladı. Datça’nın her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken Laçin, şehir merkezi içinde sıkışıp kalan mevcut hastane binasının artık ihtiyaca cevap veremez hale geldiğini söyledi. İnsanların sağlığı üzerinden siyaset yapılamayacağını belirten Laçin, “Datça’nın daha modern ve daha çağdaş bir hastaneye kavuşmasını istiyoruz” dedi. Yeni proje ile hastanenin, 25 odalı 50 yatak  kapasiteli bir  modern bir konuma geleceğini de sözlerine ekleyen Laçin, “2011 yılının Ocak-Şubat aylarında temelin atılması planlanıyor.  TOKİ, hastanenin en geç bir yıl içinde yapılarak hizmete açılacağının garantisini veriyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!