Sabaha kadar alışveriş

Güncelleme Tarihi:

Sabaha kadar alışveriş
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2012 12:13

KONAK Belediyesi tarafından 2 milyon TL harcanarak çağdaş bir görünüme kavuşturulan Alsancak sokaklarında 27 Haziran Çarşamba günü sabahtan akşama kadar indirimli alışveriş şenliği yaşanacak.

Haberin Devamı


Aylardır süren çalışmalar nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan esnaf sokakların tamamlanmasının şerefine yüzde 10-50 arasında indirim uygulayacak. Konak Belediyesi de “Alsancak açılıyor, alışveriş başlıyor” adı altında düzenlenen etkinlikler ile akşam 19.00'dan gece saat 23.00'e kadar çeşitli müzik gruplarının gösterilerinden oluşan bir program hazırladı. Vatandaşlar hem indirimli alışveriş yapacaklar hem de her sokağın başında gerçekleştirilen mini konserler ile günün yorgunluğunu atacaklar.

Belediye üç ayrı noktada macun, pamuk helva, kağıt helva ve limonata dağıtımı yapacak, Lezita da ücretsiz ikramlarda bulunacak. Gül Sokak ve Meksika Sokak'ta saat 19.00'dan itibaren Anadolu'dan Dans Eden Kuklalar ve ardından Salsa-Bachata grubunun şarkıları Kordon'dan esen imbat eşliğinde kulakların pasını silecek. Esnafın destek verdiği şenliğe, Flash Mob dans gösterisi damgasını vuracak. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan'ın da meclis üyeleriyle birlikte katılacağı alışveriş etkinliğinde Trio müzik grubu, Sevinç Yurdem caz konseri ve ritim atölyesi nağmeleriyle şenliğe renk katacak. Tahta bacak Meksika Sokağı'nda vatandaşların arasında yürüyüşler yapacak, pandomim sanatçıları, balon şişirme ve yüz boyama animatörleri çocuklar ile ilgilenirken anne ve babaları gönül rahatlığı ile alışverişlerini tamamlayacak. Canlı heykeller ise üç noktada alışveriş konseptli performanslar sergileyecek. Ayrıca kurulacak olan standlarda vatandaşlara yaşamın içinden kolaylıklar sağlayacak olan Konkart'ların dağıtımı yapılacak.

Haberin Devamı


İŞYERLERİNDE İNDİRİM
Gün boyunca Sevinç Ürkmez, Matraş, Sephora, Tolga Shoes-Bag, Süspüs Aksesuar, Foli, Maxmara, Sevil, Gusto Confiserie, Mild Chocolate, Sofie, Duffy, Vakko, Bısse, Faik Sönmez, Kyo, Aliye, Toykıddy, Güzz, Beymen, Nextstep, L'occitane, Tergan, Hermel, So Chic, Kamil Tanca, İnci, Popcorn, Gap, Miraç Butik, Sedef Optik, The Body Shop, Pabuç Ali, Patich Bebe, Acemoğlu Baklava, Roman, Benotton, Cavalli, Coco, Egina, Penti, Dora Saat Dükkanı, Yves Rocher, Accessoır, Gill's, Venedik Pizza, Chakra, Punk Fish, QP Takı ve Beliz'in de aralarında bulunduğu işyerlerinde yüzde 10-50 arasında indirimler uygulanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!