Rotaract'lardan özel ödül

Güncelleme Tarihi:

Rotaractlardan özel ödül
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2014 01:32

ULUSLARARASI Rotary 2440'ncı Bölge 20'nci Rotaract Konferansı Seferihisar Sığacık'ta Euphoria Aegean Resort & Spa'da gerçekleşti.

Haberin Devamı


5'nci Meslek Hizmet Ödülleri töreninde Rotaract Özel Ödülü alan Barbaros Şansal, bu ödül töreninin Gezi Parkı eylemlerinin birinci yıldönümüne denk geldiğine dikkat çekerek, "Geçen sene bugün Gezi olaylarında bazı gençler evime sığındı. O günü hiç unutamıyorum. Tam da bugün Rotaract'lardan ödül almanın gururunu yaşıyorum. Siz gençler geleceğimizsiniz. Ayrıca belirtmek isterim ki 56 yaşındayım, ilk kez ödül aldım. Bana kimse şimdiye kadar ödül vermedi" dedi.
Soma'da şehit olan maden işçileri için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan gecede eski Devlet Bakanı Işılay Saygın ile Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'e üstün hizmet ödülü verildi. Törene katılamayan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay adına plaketini kendisine iletmek üzere Soyer aldı. Ayrıca İşadamı Lucien Arkas adına Berna Kumaş Sipahi, ünlü oyuncu Yılmaz Tüzün, Senarist Yönetmen Filiz Alpgezmen, Pınar Karşıyaka Erkek Basketbol Takımı, Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı, Sokak Çocuklarını Koruma Derneği, Gazeteci Yazar Yaşar Aksoy ve Ayçe Dikmen, Ege Üniversitesi Televizyonu kurucusu Prof.Dr. Fazıl Apaydın ve Opera Sanatçısı Birgül Su Ariç ödüllerini aldılar. Sanatçı Ariç, sanatı yaşatmak gerektiğini vurgulayarak, "Siz gençler sayesinde sanat ayakta kalacaktır" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!