Reçete hazır

Güncelleme Tarihi:

Reçete hazır
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2013 01:03

PTT 1. Lig'de 3 haftalık galibiyet hasretine Gaziantep BŞB deplasmanında nokta koymak isteyen Karşıyaka'da Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, reçeteyi açıkladı.

Haberin Devamı

İç sahada alınan kötü sonuçların aksine deplasmanda sabırlı oynayarak puan topladıklarını belirten Karafırtınalar, “Kontratak takımı değiliz. Hem içerde, hem dışarda ofansif kadroyla baskılı oynuyoruz. Ancak evimizde hücuma çok fazla çıkınca arkada açık veriyoruz. Gaziantep'te bu hataya düşmeyeceğiz. Sabredip kazanacağız” dedi.

“Artık çıkış zamanı geldi” diyen Karafırtınalar, kalan 6 maçta 9 puan toplamaları halinde ilk 6 barajına yaklaşacaklarını ifade ederek şöyle konuştu: “Devre arasına kadar 23 puan toplamayı hedefliyoruz. 2-2 biten Bolu maçında iki kez geriye düşmemize rağmen pes etmedik. Takımın bu karakteri beni umutlandırıyor.” Şu ana dek 3 penaltı golü atan Ars'ın her sezon 12-13 gol ortalamasıyla oynadığını hatırlatan genç teknik adam, Hollandalı'dan patlama beklediğini söyledi.

Yeşilova'ya yalanlama
SOSYAL medyada Karşıyaka'nın Teknik Direktör Yüksel Yeşilova ile anlaştığı haberlerine yönetimden yalanlama geldi. Yola Sait Karafırtınlar'la devam edeceklerini belirten kurmaylar, arayış içinde olmadıklarını vurguladı. Yeşilova; Giresunspor, Mersin İdmanyurdu ve Tarsus İdmanyurdu'nu çalıştırdıktan sonra Romanya'da antrenörlük yapmıştı.

Gençler A2'de coştu
KARŞIYAKA A Takımı'nda forma giyen futbolcular A2 Takımı'nın Fethiyespor'u 5-1 yendiği karşılaşmada gol şov yaptı. Hazır olmaları istenen Uğur, Servan, Ali, Gökhan Artun, Gökhan Aydaş, Battal ve Ali Kemal'in ilk 11'de görev aldığı müsabakada Ali Kemal ve Gökhan Aydaş 2'şer gol atarken, Battal da 1 kez fileleri sarstı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!