Radyocu dinleyici ilişkisi davalık

Güncelleme Tarihi:

Radyocu dinleyici ilişkisi davalık
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2000 00:00

Haberin Devamı

AYDIN'da özel bir radyonun programcısı Bilgin Kuşaksız, kendisinden 22 yaş büyük Şengül Tunç'un sürekli tacizde bulunduğunu önesürerek davacı oldu. 28 yaşındaki Bilgin Kuşaksız ile 50 yaşındaki Tunç, duruşmadan sonra yine tartıştı. Tunç, radyocu genci sözünde durmamakla suçladı.

AYMEGA Radyo'nun 3 yıl önce açtığı yarışma programına katılan Şengül Tunç, çaydanlık kazandı. Çaydanlığını almak için radyoya giden Tunç, programın yapımcısı Bilgin Kuşaksız'la tanıştı. Kuşaksız, bu tanışmadan sonra 50 yaşındaki kadının kendisini sürekli taciz ettiğini önesürdü.

İlginç iddialar

AYDIN’da dava açan Kuşaksız, duruşmada, iddialarını tekrarladı. Şengül Tunç ise Kuşaksız'ın kendisine birlikte yaşamayı teklif ettiğini önesürdü, ‘‘Evimi istedi, kabul etmeyince peşinden koştuğumu söylüyor’’ dedi.

PROGRAMCI Bilgin Kuşaksız, 50 yaşındaki bir kadınla ilişkiye girmesinin mümkün olmadığını belirtti, mahkeme heyetinden Şengül Tunç'un akli dengesinin kontrol edilmesini istedi. Hakim Engin Ünver, hastanenin bu konudaki raporunun beklenmesine karar verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!