Projeci okuldan çok özel dergi

Güncelleme Tarihi:

Projeci okuldan çok özel dergi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2009 00:00

Manisa’daki Dr. Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu’nun iki yıldır gerçekleştirdiği çalışmalar, bir dergide toplandı. Bin dergi, tüm yurtta dağıtılacak.

Haberin Devamı

MANİSA’da iki yıl önce Türk Dil Bayramı nedeniyle geliştirdiği “Türkçe Yoksa Ruhsat Yok” çalışmasıyla gündeme gelen Dr. Ömer Faruk Meriç İlköğretim Okulu’nun projeleri dergide toplandı.

Türkiye’de ilk kez ücretsiz ana sınıfı eğitimi verip “Bir Çiçek Yetiştir” projesini okul, 50 sayfalık Meriç Proje Dergisi’ni İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle bin tane bastırdı.

Müdür Ayşen Oğuz, öğretmenler Tolga Erbirlik, Filiz Gümüş, Gülnihal Saygı ile öğrenciler Gülçin Kuzey, İsmail Sevinç tüm yurtta ücretsiz dağıtılacak dergiyi tanıttı.

Tam kadro destek

Oğuz, bir devlet okulunun ilk kez dergi çıkardığını belirtti, “Öğrencilerimize, kendilerini ve çevrelerini geliştirmeleri için tam kadro destek verdik ve emek harcadık. Emeklerimiz ve çalışmalarımız sonucunda da başlattığımız bütün projeler Manisa genelinde amacına ulaştı. Okulumuzun bulunduğu konum, öğrenci ve veli profili incelendiğinde, projelerin uygulanması zor gibi görünse de, bunu başardık ve bu dergide topladık” diye konuştu.
Oğuz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’yla Manisa milletvekillerine de dergi göndereceklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!