Poliste 24 saat

Güncelleme Tarihi:

Poliste 24 saat
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2009 19:01

Haberin Devamı

BALÇOVA

Asansör fareleri

Bir hastanede asansöre binen Mehmet Celal Hepdurgun’un cebindeki paraları çaldıkları iddia edilen iki kişi yakalandı. Olay saat 14.00’te Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde meydana geldi. Asansörle 6’ıncı kata çıkmak için binen Mehmet Celal Hepdurgun’un cebindeki bin 245 TL’yi yankesicilik suretiyle çaldıkları iddia edilen Z.A. ve S.S., polis tarafından kısa sürede yakalandı.

İki zanlı hakkında yasal işlemlere başlandı.

ÇİĞLİ

Sepetten çaldılar

Uğur Uygun’un alışveriş yaptığı hipermarkette, sepetin içerisine koyduğu cüzdanı çalındı. İstasyonaltı Mahallesi’nde bulunan hipermarkete alışverişe giden Uygun, sepet içerisine bıraktığı, içerisinde bin 190 TL, 2 cep telefonu ve güneş gözlüğü bulunan çantasının yerinde olmadığını görünce polise haber verdi. Polis, alışveriş merkezinde bulunan güvenlik kameralarındaki görüntüleri incelemeye aldı.

KARABAĞLAR

Penyeler gitti

Haberin Devamı

Necat Yıldırım’ın park halindeki aracından çok sayıda giyim eşyası çalındı. Özgür Mahallesi 3919 sokakta park ettiği 35 CLS 01 plakalı aracının kapısının açık ve içerisinde bulunan giyim eşyalarının yerinde olmadığını belirtip şikayetçi oldu. Ekipler, araçta parmak izi çalışması yaparken, bin adet bayan ve erkek karışımı penye, 25 adet bayan yeleği ve 100 adet bayan taytının çalındığını tespit etti. Polis, hırsızlıkla ilgili soruşturma başlattı.

KEMERALTI

Para yerine kupon

Anafartalar Caddesi’nde işyerini devretmek isteyen Bekir Demirkapı (64) ve Kadriye Öğrenci’nin (27) yanlarına gelen bir kişi, kendisinin alıcı olduğunu belirterek içinde 18 bin YTL olduğunu söylediği, bantla kağıda sarılı paketi bıraktı ve harcamak için işyerinden 100 TL para aldı. Paketi açan işyeri sahipleri, Sayısal Loto kuponlarını görünce dolandırıldıklarını anlayıp, polise başvurdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!