Plaketler filiz veriyor

Güncelleme Tarihi:

Plaketler filiz veriyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

İZMİR'de Sevgi-Der Başkanı Serpil Barış'ın çağrısıyla başlayan ‘‘Plakete Hayır’’ kampanyasına destek her geçen gün büyüyor. Vakıf Haftası kutlama programı çerçevesinde Konyalılar Kültür ve Yardımlaşma Vakfı tarafından düzenlenen Mevlana Uluses Konseri'nde 100 sanatçıya plaket yerine fidan bağışını simgeleyen teşekkür belgesi verildi.

ŞEF Dr. Teoman Önaldı yönetiminde İsmet İnönü Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahne alan İzmir Devlet Klasik Türk Müziği Korosu, iki saat süresince Türk musikisi eşliğinde ünlü düşünür Mevlana'nın hayatı ve eserlerinden örnekler verildi. Konser sırasında Hasan ve Ahmet Kenan Muçay tarafından sema gösterisi de sunuldu.

VAKIF Başkanı Mehmet Aydoğan, doğaya ve yeşile katkı adına başlatılan kampanyanının destekçisi olduklarını belirterek, ‘‘Sanatçılarımız adına da birer ağaç dikeceğiz. Yakın zamanda bizim de bir sevgi Hoşgörü adına plaket ormanımız olacak’’ dedi. Şef Önaldı da, ‘‘Bu belgeler bizim için çok değerli. Kampanyayı biz de destekliyoruz’’ diye konuştu.

Konyalılar Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Mehmet Aydoğan, Mevlana Uluses Konseri’nde 100 sanatçıya plaket yerine fidan hediye etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!