PARA PARA PARA

Güncelleme Tarihi:

PARA PARA PARA
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2011 00:00

Yaşar Holding’in geçen sezon 11 milyon TL olarak açıkladığı desteğini 7.3 milyon TL’ye çekmesiyle zorlanan Hüseyin Çalışkan, bu kez adımlarını dikkatli atıyor. “100. yılda şampiyonluk şart” diyen Çalışkan’ın holdingten talebi 10 milyon TL.

Haberin Devamı

KARŞIYAKA’da 30 Mayıs’ta yapılacak olağan genel kurulda göreve devam etmesi beklenen Başkan Hüseyin Çalışkan, adaylığını açıklamak için bütçenin netleşmesini istiyor. Geçen sezon başında sponsorluk desteğini 11 milyon TL olarak deklare eden Yaşar Holding’in bu rakamda kısıntıya gidip miktarı 7.3 milyon TL’ye indirmesi yüzünden zorlanan Çalışkan’ın yakın çevresine, “100. yılda camia bizden şampiyonluk bekliyor. Sportif başarı çok önemli. Holdingin katkısı 10 milyon TL’den az olmamalı” dediği öğrenildi.

Kırca ile görüştü

Önceki gün Onursal Başkan Selçuk Yaşar’a yakınlığı ile bilinen Divan Kurulu Üyesi Özer Kırca’yla bir araya gelen Başkan Hüseyin Çalışkan, bu yöndeki görüşlerini ve kaygılarını dile getirdi. Çalışkan’ın adaylığı konusunda bir sorun olmadığını ifade eden Kırca ise, “Hüseyin Bey liste hazırlığını sürdürüyor. Çalışma arkadaşlarını seçme aşamasında. Kulübün 100. yılı tarihi bir dönemeç. Her alanda, KSK’ye yakışır bir şekilde kutlanmalı. Finans da bu noktada önemli. Camianın el birliği yapması şart” diye konuştu.

Yönetim netleşiyor

Haberin Devamı

Bu arada Başkan Hüseyin Çalışkan kararını resmen açıklamasa da, liste çalışmalarına ilişkin bilgiler dışarıya sızmaya başladı. Bu sezon yönetimde yer almayan eski Basketbol Şube Başkanı Mehmet Peköz’ün yeniden listeye gireceği ve basketbolun patronu Nazım Torbaoğlu ile birlikte futbol şubesinde görev yapacağı öne sürülüyor. Basketbol şubesinin başına da Torbaoğlu’nun yerine Gökhan Şensan’ın geçmesi bekleniyor. Futbol şubesinin etkili isimlerinden Tayfun Yelkenbiçer’in durumu ise belirsizliğini koruyor.

Kapsal Antalya’da

İSPANYA’da hafta sonunda futbolcu izleyen Karşıyaka Teknik Direktörü Reha Kapsal UEFA Pro Lisans Kursu için Antalya’ya gitti. Kursun ilk etabına ocak ayında katılan, ikinci etap davetini yurt dışındayken alan Kapsal 31 Mayıs’a kadar Antalya’da kalacak. Kaf-Kaf’ta Kapsal gibi futbolcu takip eden Antrenör Yalçın Koşukavak Fransa’dan, Sportif Menajer Atilla Güneş Kırgızistan’dan döndü. İspanya
2. ve 3. Ligi’nde maç izlediğini belirten Reha Kapsal, “İç ve dış transfer kongreden sonra ivme kazanacak” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!