Oynamayan gelsin

Güncelleme Tarihi:

Oynamayan gelsin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2012 00:00

Devre arasında kadroyu güçlendirmesi beklenen Horoz, ilk yarıda takımlarında forma giyemeyen Sakıb, Uğur, Dilaver ve Caner’den sonra aynı konumdaki gurbetçi Haluk’u da alarak taraftarlarını şaşırtmaya devam etti.

Haberin Devamı

BANK Asya 1. Ligi’nde ilk yarıyı 17 puanla düşme hattının bir basamak üzerinde bitiren Denizlispor, kadronun güçlendirilmesini bekleyen taraftarlarını şaşırtmaya devam ediyor. Ara transferde Sakıb Aytaç (kiralık), Uğur Erdoğan, Dilaver Güçlü (kiralık), Caner Osmanpaşa (kiralık) gibi kulüplerinde şans bulamayan futbolcuları renklerine bağlayan yönetim, dün de gurbetçi Haluk Türkeri’yi (25) alarak zincire bir halka daha ekledi.

Dört futbolcu Denizli’den gitti

Almanya Güney Yerel Ligi takımlarından SV Darmstadt 98’de bu sezon hiç forma giymeyen forvet oyuncusu, 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon 8 maçta görev yapıp 1 gol atan Haluk, bu sezon sakatlığı yüzünden oynayamadığını belirterek, “Artık iyileştim. Form tutup, Denizlispor’a yararlı olmak istiyorum” dedi. Horoz devre arasında Can Erdem, Ercan Ünal, Fatih Ceylan ve Alim Koyun’la yolları ayırmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!