Örnek dayanışma

Güncelleme Tarihi:

Örnek dayanışma
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2008 00:00

Marmaris Devlet Hastanesi’nde, 40 yılı aşkın süredir, sağlık tesislerinin vazgeçilmezi olan ultrason cihazının bulunmaması, bu durumun da zaman zaman şikayetlere, eleştirilere yol açması Kaymakam Cemalettin Özdemir’i harekete geçirdi.

Kaymakam Özdemir, hastaneye fiyatı 40 bin YTL olan ultrason cihazı kazandırılması amacıyla kampanya başlattı, telefonla görüştüğü 40 işadamı, işletmeci ve yöneticiden biner YTL bağış sözü aldı. Telefon trafiğinin ertesi günü, 40 kişi kampanyanın banka hesabına 40 bin YTL yatırdı. Bunun üzerine Marmaris Devlet Hastanesi yetkilileri, İstanbul’daki bir firmaya ultrason cihazı sipariş etti.

Kaymakamdan teşekkür

Kaymakam Özdemir de hayırsever işadamlarına teşekkür belgesi vermek için bir kokteyl düzenledi. Marmaris Öğretmen Evi’ndeki kokteylde konuşan Özdemir, "Yazın nüfusu 350 bine ulaşan ilçemizdeki devlet hastanesinde ultrason cihazı olmaması mahcubiyet vericiydi. Bir gün gibi kısa sürede sonuçlanan kampanyamıza ilgi gösteren, imece usulüyle bu mahcubiyetin ortadan kaldırılmasını sağlayan herkese teşekkür ederim" dedi.

İŞTE 40 BAĞIŞÇI

Bağışta bulunup teşekkür belgesi alanlar şöyle:


İlhan Açıkgöz, Suat Akgül, Zafer Alkan, İbrahim Altuntaş, Uysal Avcı, Şükrü Ayyıldız, Murat Azgun, Serdar Bakırlı, Mehmet Baysal, Kaan Çağlayan, Kenan Değertaş, Hüseyin Durmaz, Ahmet Gençalioğlu, Ercan Güneştutar, Kamil Issı, Nafiz Kamadan, Mustafa Kara, Mustafa Karacan, Sevgin Karadinç, Duran Kaz, Hasan Mengi, Umurbeg Özbek, Ruhi Özcan, Muzaffer Özlü, Gino Pardo, Mithat Pınarbaşı, İhsan Salakoslu, Süleyman Sarıgül, Ethem Sayar, Necip Saykolu, Turan Şahin, İbrahim Tarım, Doğan Tugay, Hikmet Tümer, Yaşar Ünlü, Semih Üresin, Fevzi Yavuz, Serkan Yazıcı, Hıdır Yıldız, Ahmet Yılmaz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!