Orkide gururumuz

Güncelleme Tarihi:

Orkide gururumuz
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2013 00:00

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün Orkide'nin başarısını takdir etti.

Haberin Devamı


İZMİR’de bir dizi temaslarda bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay’ı ziyaret etti, sanayi yatırımları ve hızla değişen dünya teknolojisine uyumda Türkiye’nin gelişimini paylaştı. 2012’yi 1.1 milyar TL ciro ile kapatan, 2013 hedefini 2 milyar TL olarak belirleyen Küçükbay A.Ş.’nin “Orkide” markalı ürünleriyle sağladığı başarıyı takdirle karşıladıklarını belirten Bakan Ergün, “Ahmet Küçükbay herkese örnek olacak bir kişilik. Yurdumuzun ekonomik alanda dünya nezninde yakaladığı başarıda üstlerine düşeni fazlasıyla yerine getiriyorlar. Kendilerini kutlarım” dedi.
Küçükbay Grup şirketlerinden Kanal 35 TV’de katıldığı canlı yayında gündemdeki konular üzerine soruları da yanıtlayan Bakan Nihat Ergün, Türkiye’nin sanayi ülkesi olduğunu sözlerine ekleyerek, “Sanayi olmayan bir ülkede gerçek ekonomi olamaz. Bu bilinç içindeyiz. İzmir’de bu anlamda Türkiye’ye sanayi olarak katkı sağlayan bir kentimiz. Ege ve bu güzel kentimiz her geçen gün kendini geliştiren ve yenileyen OSB’lere sahip. Bizlerde buradaki çalışmaları daha da aktif hale getirmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Küçükbay gibi yaratıcı, ileriyi gören, hesap adamı şirketlerimizle omuz omuza daha büyük sanayi projelerine imza atacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Sağlık Bakanı da konuk
Bu arada, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu da Orkide ve Kanal 35’e konuk oldu, sağlık ve EXPO 2020 hakkındaki görüşlerini anlattı. Müezzinoğlu, “İzmir, ülkemiz ekonomisinde ve sanayisinde önemli bir konumda. Köklü tarihi ve ticari geçmişi ile bana göre dünya kamuoyu vicdanı da İzmir’in başarısından yana. İnanıyorum ki, karar mercileri EXPO 2020 tercihini de İzmir’den yana kullanacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!