Önce taciz sonra dayak

Güncelleme Tarihi:

Önce taciz sonra dayak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 00:00

Polis memuru Özgür Külcü, meslektaşı olan eşini taciz eden 4 kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Külcü’nün eşi ile olayı görüp müdahale etmek isteyen 2 polis memuru da darp edildi. 4 saldırgan yakalandı.

Haberin Devamı

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde, olay, önceki gün saat 21.00 sıralarında, mesaisini bitiren ‘Martılar’ isimli bisiklet timinde görevli polis memuru Özgür Külcü (30), eşi Melda Külcü (25) yönetimindeki motosiklete Cumhuriyet Caddesi’nden Yeni Datça Yolu’na doğru hareket etti. İddiaya göre, Yeni Datça Yolu’nda ters yönden giden ve akrobatik hareketler yapan iki ayrı motosikletli toplam 4 kişi, Melda Külcü’nün yönetimindeki motosikletin üzerine araçlarını sürdü.

Polis memuru uyardı

Eşine motosikleti durdurmasını söyleyen Özgür Külçü, motosikletli gruba polis kimliğini gösterip, “Arkadaşlar ters yönde tehlikeli araç kullanıp eşimin üzerine sürüyorsunuz. Sözlü taciz ediyorusunuz, ayıp oluyor” dedi. Bunun üzerine motosikletli gruptaki bir turizm şirketi işletmecisi A.Ö. (31), kardeşleri R.Ö.  (25), U.Ö. ( 29) ve arkadaşı R.Ş. (15) olay yerinden uzaklaştı. Çift, yol üzerindeki bir alışveriş merkezinde durdu. Eşiyle bir süre alışveriş yapan Külcü, tekrardan evlerine doğru, eşinin yönetimindeki motosikletle hareket etti. Evlerinin bulunduğu Armutalan Beldesi 220 Sokak üzerine geldikleri sırada, motosikletin önü, polis memurunun uyardığı motosikletli grup tarafından kesildi. Polis ve eşine küfürler savuran A.Ö., R.Ö., U.Ö. ve R.Ş. ardından ceplerinden çıkardığı çakılarla Özgür Külcü’yü kalçasından 4 bıçak darbesiyle yaraladı. Eşi Melda Külcü’yü de darp etti. Olay yerine gelen polis memurları Ayhan Türköz (34) ve Sinan Çatkal (37) ile 4 zanlı arasında arbede yaşandı. Arbedede 2 polis memuru da darp edildi. 4 zanlı gözaltına alındı.

Eşim onları kibarca uyardı

Haberin Devamı

Bıçaklanan polis memuru Özgür Külcü ile darp edilen eşi Melda Külcü, polis memurları Ayhan Türköz ve Sinan Çatkal ekip otosuyla Marmaris Devlet Hastanesi’ne götürülüp tedavi altına alındı. Tedavilerinin ardından 4 zanlı taburcu edildi. Polis memurları zanlılardan şikayetçi oldu. Polis eşi Melda Külcü, “Üzerimize motosikletlerini sürerek beni taciz ettiler. Eşim polis kimliğini göstermesine ve kibarca uyarmasına rağmen ağıza alınmayacak küfürler savurdular. Ardından dört kişi eşime çakılarla saldırdı. Beni de tokatladı” dedi.  Olayla ilgili açıklama yapan Emniyet yetkilileri, “Meslektaşlarımız üzerinde üniforma olmasına rağmen ağır hakaretlere maruz kalarak saldırıya uğramıştır. Bir polis memuru, kalçasından bıçaklanmış ve eşi taciz edilerek tokatlanmıştır. Şüphelilerle ilgili soruşturmamız geniş çaplı olarak devam etmektedir” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!