Olağanüstü hal ilanı!

Güncelleme Tarihi:

Olağanüstü hal ilanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2013 01:34

Konuk taraftarlara yasaklanan Göztepe-Aydınspor 1923 derbisi, aşırı güvenlik önlemlerinin gölgesinde oynanacak.

Haberin Devamı

Aydınlılar gİremez

İZMİR İl Güvenlik Kurulu, pazar günü oynanacak Göztepe-Aydınspor 1923 maçında konuk takım için üst düzey güvenlik tedbiri alınacağını açıkladı. Kurul dünkü toplantısında, Aydınlı taraftarların müsabakaya kesinlikle alınmayacağının bir kez daha altını çizdi.

Efeye polİs kalkanı

TFF, Aydınspor 1923 Kulübü ve taraftar derneklerine kararı tebliğ eden kurul, yasağı delme girişimlerinin engellenmesi için Aydın Valiliği’ne bilgi verilmesini kararlaştırdı. Konuk kafilenin Alsancak Stadı’na gelişi, geniş güvenlik kalkanıyla sağlanacak.

Akredİtasyona dİkkat

İZMİR’e gelmeye çalışacak taraftar gruplarına karşı, karayollarında ve otoyol çıkışlarında kapama önlemi alınacak. Maç akreditasyonlarına da özel özen gösterilecek. Akredite edilmeyen kişilerin, saha içine ve diğer özel alanlara girişleri kesinlikle engellenecek.

Haberin Devamı

Şaban’ın 3’leme hayali

2. Lig Beyaz Grup’ta son haftalardaki çıkışıyla dikkat çeken Göztepe’nin en önemli gol silahlarından Şaban, pazar günü Aydınspor 1923 derbisinde görev yaptığı takdirde bu sezon ilk kez üç maç üst üste ilk 11’de yer bulmuş olacak. İlk golünü önceki hafta Gümüşhane’ye atarak takımını zafere taşıyan usta futbolcu, geçen haftaki Tokatspor randevusunu da boş geçmeyerek formayı garantiledi.

YILDIZ oyuncu, Efe’nin filelerini de sarsarsa, Göztepe formasıyla ilk kez art arda 3 gol atmış olacak. İlk iki haftada Gaziosmanpaşa ve İnegölspor’a karşı 11’de forma giyen Şaban, daha sonra Dardanel, A.Selçuklu, Hatay ve Y.Malatya maçlarında yedek soyundu. Çankırı ve Kartal randevularında formayı yeniden kapan tecrübeli golcü, Giresun ve Sarıyer sınavlarında kadroda yer alamadı.


Son dakika şoku

Pazar’ı iple çeken Göz-Göz’ün neşesini, dünkü idmanda Halil Akbunar’ın sakatlanması kaçırdı. Bileğine aldığı darbenin ardından çalışmayı yarıda bırakan genç futbolcunun, derbide oynayıp oynamayacağı
bugün çekilecek MR’ın ardından netleşecek.

Kahvaltılı moral dopingi

SEVENLERİ önünde oynayacağı Aydınspor 1923 sınavına mutlak 3 puan parolasıyla bilenen Göz-Göz’de teknik heyet, futbolcular ve yönetim kahvaltı organizasyonunda bir araya gelerek stres attı. Güzelbahçe Ehli Keyif Restoran’daki kahvaltıda Başkan Hüseyin Altınbaş moral aşıladığı oyunculardan galibiyet sözü aldı.

Haberin Devamı

Aydınspor'dan kötü haber:

Mümin zor

EFE’de Göztepe maçı için geri sayım başlarken, sakatlığı yüzünden iki haftadır takımdaki yerini alamayan Mümin’in, forma giyme ihtimalinin düşük olduğu öğrenildi. Sağlık ekibi, düz koşulara başlayan ve dizini kuvvetlendirme çalışmaları yapan tecrübeli golcünün bir sonraki hafta hazır olabileceğini rapor etti.

Öte yandan disiplinsiz davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle Sadullah’ı kadro dışı bırakan yönetimin, Ömer Yalçın’a kulübü icraya verdiği için 25 bin TL ceza kestiği ama kadroda tuttuğu ortaya çıktı. Siyah-beyazlılar, derbi için yarın Kuşadası’nda kampa girecek, maç günü İzmir’e gidecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!