Öğrencilerden İzmirli öyküler

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilerden İzmirli öyküler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2012 00:00

İzmir’de, Işıkkent Eğitim Kampusü Türkçe Bölümü öncülüğünde, ilköğretim 6, 7 ve 8’inci sınıftan 51 öğrenci tarafından başlatılan çalışmayla İzmir’e dair hikayeler “İzmirli Öyküler” seçki kitabında buluştu.

Haberin Devamı

Kitaba, İzmirli yazarlar Ali Kocatepe, Azime Akbaş Yazıcı, Bekir Yurdakul, Halim Yazıcı, Hidayet Karakuş, Mehmet Coral, Muzaffer İzgü, Namık Kuyumcu, Nedim Atilla, Sancar Maruflu, Yaşar Aksoy, Yılmaz Özdil de katkıda bulundu.

Satıştan elde edilecek gelirin Işıkkent Eğitim Kampusü’nün sosyal hizmet komitesinin bir çalışması olarak, önceden başlatılan Van’a yardım çalışmalarının devamlılığına katkı sağlamayı amaçladığı belirtildi. Kitabın tanıtımı için özel gece düzenleyen Işıkkentliler, “Bir İzmir Masalı Gecesi” adı verilen buluşmada, İzmir tutkunlarını bir araya getirdi. İzmir’e özgü lezzetlerden lokma, midye, kumru, boyoz gibi ikramların yer aldığı kokteyle, kitaba katkıda bulunan yazarlar da katıldı. Işıkkent Eğitim Kampusü’nde 20 TL’den satışa sunulan kitabın yakın zamanda bazı kitabevlerinde de satılacağı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!