O yangında klima şüphesi

Güncelleme Tarihi:

O yangında klima şüphesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 15:44

BODRUM’da evinde uyuduğu sırada 38 yaşındaki Avukat Kürşat Başkır’ın ölümüne neden olan yangının, salondaki klimadaki elektrik sisteminin kısa devre yapması sonucu çıktığı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

O yangında klima şüphesi

Avukat Kürşat Başkır’ın Umurça Mahallesi, Yaka Sokak’ta bir apartmanın 3 katındaki evinde dün saat 15.30 sıralarında yangın çıktı. Komşuların dumanları farkedip haber vermesi üzerine gelen itfaiye, polis ve 112 ekipleri, eşi alışverişte olduğu belirtilen Başkır’ın evde uyuduğunu öğrenince seferber oldu. Alevleri su sıkarak söndürmeye çalışan itfaiye ekipleri, içerdeki Başkır’ı dışarı çıkardı. Dumandan etkilendiği sanılan ve vücudunda yanıklar meydana gelen Başkır, ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Başkır, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Yangın, itfaiyenin çabaları sonucu 1.5 saatte güçlükle söndürülürken, ev kullanılmaz hale geldi. Salondaki klimadaki elektrik kontağından çıktığı sanılan yangınla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Muğla Barosu’na kayıtlı Avukat Başkır’ın ölümü yakınlarını ve meslektaşlarını yasa boğdu.

Haberin Devamı

O yangında klima şüphesi



Muğla Barosu Bodrum Temsilcisi Avukat Cavidan Karaöz Özyiğit, "Meslektaşımızı zamansız bir şekilde, acı bir olayda kaybettik. Bu olay bizi derinden üzdü. Meslektaşımızı ailesi de izin verirse, kendisini Bodrum’da adliye bahçesinde, cüppesiyle son yolcuğuna uğurlamak isteriz. Henüz kesinleştiremedik ama talebimiz bu yönde. Ailesine başsağlığı diliyoruz" dedi.

Avukat Başkır’ın yarın öğleleyin Umurca Camii’nde kılınacak namaz ardından Bitez Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!