O karikatürler Bodrum'da!

Güncelleme Tarihi:

O karikatürler Bodrumda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2016 16:11

AYDIN Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması'nda değerlendirilen eserlerden ilk üçe giren ve başarı ödülüne layık görülen eserler, Bodrum'daki bir tatil köyünde sergilendi.

Haberin Devamı

Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı ise jüri üyelerine plaket vererek teşekkür etti.

Aydın Doğan Vakfı tarafından bu yıl 33'üncüsü düzenlenen Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması'nda ilk üç dereceye giren, özel ve başarı ödüllerini alan 16 karikatür, Bodrum Işıl Clup'ta sergilendi. Tatil köyünde bulunan Hollandalı ve Belçikalı turistler, dünyanın farklı ülkelerinden gelen ve derece alan eserleri hayranlıkla izledi. Aydın Doğan Vakfı Yürütme Kurulu Başkanı Candan Fetvacı serginin açılış kokteylinde; jüride yer alan Marlene Pohle (Arjantin), Ercan Akyol, Gülse Birsel, Assunta Toti Buratti (İtalya), Latif Demirci, Selçuk Demirel, Yalda Hasheminezhad (İran), Anita Kunz (Kanada), Piyale Madra, Tan Oral ve Elena Ospina'ya (Kolombiya) plaket vererek katkılarından ötürü teşekkür etti.
Fetvacı, "Dünyanın birçok ülkesinden yarışmaya katılan değerli karikatüristlerin eserleriyle yine dünyanın sorunlarına dikkat çekmeyi başarabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her geçen gün katılımcı ve eser sayısının arttığı yarışmada eserlerin de kalitesinin artması ve dünyanın sorunlarına değinilmesi yarışmamızın amacını ve hedefini en iyi şekilde ortaya koyuyor" dedi.
Ardından Candan Fetvacı ve jüri üyeleri, özçekim yaptı.
Yarışmada dereceye giren 16 karikatür, 16-21 Haziran'da Milta Bodrum Marina Osmanlı Tersanesi Sanat Galerisi'nde sergilenecek.

BAKMADAN GEÇME!