O eski halinden eser yok şimdi

Güncelleme Tarihi:

O eski halinden eser yok şimdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2016 13:55

 PTT 1’inci Ligi takımı Göztepe’nin Surinam asllı Hollandalı yıldız oyuncusu Leroy George, 2’nci yarıda eski günlerini aratıyor.

Haberin Devamı

İlk devrede sergilediği performansla sarı kırmızılıların en önemli oyuncusu olan tecrübeli kanat oyuncusu, 17 maçta 9 asist ve 6 golle takımını sürüklerken yarışın 2’nci etapta bu niteliğinden uzak bir görüntü çizdi. Bu yarıda golü unutan Leroy George, sadece 1 asistle yetindi. Performansı hızla düşen Leroy, 2’nci yarıdaki 8 maçın sadece 1’inde 90 dakika sahada kalabildi.

Vartaş Elazığspor randevusu hariç, Adanaspor, Şanlıurfaspor, Giresunspor, Denizlispor ve Alima Yeni Malatyaspor karşılaşmalarında oyundan alınan 29 yaşındaki George, 2 hafta önceki Balıkesirspor deplasmanında kadroya giremedi.

Sarı kırmızılı formayla son golünü 17’nci haftada oynanan Kardemir Karabükspor deplasmanında atmasına karşın hala takımın en skorer ismi olan George’un toparlanması için kolları sıvayan teknik direktör Önder Özen, oyuncusuna terapi uyguluyor. Futbolcusuna güveninin tam olduğunu söyleyen Önder Özen, "Futbolda bu tür düşüşler her zaman olabiliyor. Leroy George bizim için çok önemli bir isim. Kendini mutlaka toparlayacaktır" dedi.

Haberin Devamı

Öte yandan pazartesi akşamı düşme hattındaki Kayseri Erciyesspor’a konuk olacak Göztepe’de şu ana kadar rakibiyle Kayseri’de oynadığı 3 maçı da kaybetti. 2003-2004’te Erciyes’e 2. Lig’de 3-0’la boyun eğen Göztepe, 2011-2012’de 1. Lig’de rakibine 4-2, 2012-2013’te de 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!