Nişan hediyesi: Buzdolabında esrar

Güncelleme Tarihi:

Nişan hediyesi: Buzdolabında esrar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2012 00:00

Denizli’de polis, Diyarbakır’dan kargoyla beyaz eşya içinde uyuşturucu getirileceğini belirleyince operasyon düzenledi. Kargonun Diyarbakır’dan nişan hediyesi gönderildiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

KAÇAKÇILIK ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Diyarbakır’dan Denizli’ye beyaz eşya içine gizlenerek kargoyla esrar gönderileceğini belirledi. Kargoyu gönderen ve alacak kişileri belirleyen polis, geçen perşembe harekete geçti.

Çok sayıda polis ve özel eğitimli Poyraz adlı narkotik köpeğinin de katılımıyla, kargo aracı şirket merkezine gelince operasyon düzenlendi. Bakırlı Mahallesi’ndeki kargo şirketine gelen üç kişi yakalanırken, Poyraz da kutuları aradı. Kutuların içini açan polis, küçük buzdolabı ve bulaşık makinesinin içine paketler halinde yerleştirilmiş 25 kilo 532 gram esrar ele geçirdi.

Geçmişte peynir tenekesi

Operasyonun diğer ayağı da eş zamanlı olarak Diyarbakır’da yapıldı. Esrarı gönderen ve alan kişiler başta olmak üzere Denizli’de 8, Diyarbakır’da ise 6 kişi gözaltına alındı. Aynı kişilerin geçen aralık ayında da Ankara’ya peynir tenekeleri içinde 14 kilo 500 gram esrar gönderdiği ortaya çıktı. Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız iki av tüfeği, kurusıkıdan bozma bir bilye atar tabanca ele geçirildi. Kargoyu almaya gelen S.A.’nın yeni nişanlandığı, V.A.’nın da Diyarbakır’dan Denizli’ye, hediye olarak içinde esrar bulunan bulaşık makinesi ve küçük buzdolabını gönderdiği ortaya çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!