Mutlu günlerin ikinci adresi

Güncelleme Tarihi:

Mutlu günlerin ikinci adresi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2012 22:22

HAVALAR ısınıyor. Yaz sezonuyla birlikte İzmir’de hareketlenme başlar. Düğünler, sünnetler, davetler ardı ardına gelecek.

Haberin Devamı

Küçük bir detay gibi görünse de mutlu günün olmazsa olmazı nikah şekerleri. E, bunun düğünü de var. İster bahçenizde, isterseniz kır düğünü. Ortam süslenecek, masalar giydirilecek. Çocuğunuzun doğum günü partisi balonsuz asla olmaz. Ya bebeğinizin diş buğdayı, şirketinizin açılışı.. Özetle özel günler hayatın anlamı. Ama çoğu kez telaş içinde koşuşturmaktan bu özel ve güzel günlerin tadına yeterince varılamaz. İşte bu noktada artık ciddi bir sektör haline gelen organizasyon şirketleri kurtarıcı gibi devreye giriyor.

Karşıyaka’da 40 metrekarelik atölyesinden nikah şekeri ve çiçeği konusunda İzmir’in tamamına hitabeden Elvan Nikah Şekerleri’nin tam 40 yıl sonra ilk şubesi açıldı, başına da A’dan Z’ye kişiye özel tasarımlarla bu işi başlatan Elvan Kurtaran’ın gazeteci kızı Zeynep Çağlar Kurtaran geçti. Tasarım konusundaki yeteneğini ortaya koyup Alsancak Şubesi’ni açan Zeynep Kurtaran, portföyüne organizasyon işlerini de dahil etti. Henüz üç hafta önce açılmalarına rağmen önümüzdeki aylarda yapılacak düğünler için sipariş aldıklarını söyleyen Kurtaran, “Catering hariç her türlü süsleme işini üstleniyoruz. Her ne kadar şubemiz yeni ise de ismimiz ve deneyimimize güveniyoruz. Nikah şekeri ve çiçeklerinde de papatya, bal kaşığı, zeytin dalı başta olmak üzere piyasada olmayan objeler üzerinde çalışıyoruz. Herşey kişiye özel ve harcıalem hiçbir ürün sunmuyoruz” dedi. Alsancak Cumhuriyet Bulvarı’ndaki işletmeye 422 23 26 numaralı telefondan ulaşılabilinir.

Çocuklar için her şey var

Haberin Devamı

Çocuk giyiminde fark yaratan B&G Store, Bornova’da 56. mağazasını da açtı. İzmir’de Optimum’da da bir mağaza açtıklarını ve Avrupa’da üst segmente hitap eden zincir çocuk mağazaları konseptini oluşturmayı hedeflediklerini belirten BG Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Seyidullah Nebati, İtalya için de tüm altyapı çalışmalarının hazır olduğunu söyledi.


Balıkesir’e de bir DARTY

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren elektronik ve beyaz eşya perakende devi DARTY, Türkiye’deki 28. mağazasını Balıkesir’de açtı. KİPA Extra’da hizmete giren DARTY’de açılışın şerefine binlerce üründe yüzde 20 indirim fırsatı sunuldu.

CarrefourSa’da sıradışı sergi

Haberin Devamı

Her hafta farklı bir etkinliğe imza atan CarrefourSa Karşıyaka Alışveriş Merkezi, son zamanlarda popülerleşen kum sanatının  Türkiye’de bilinen isimlerinden Veysel Çelikol’u İzmirliler ile buluşturuyor. Yetenek Sizsiniz yarışmasıyla finale kadar yükselen Çelikdemir’in sıradışı gösterisi, CarrefourSa’da yarın ve 8 Nisan’da 16.00 – 18.00 arasında ücretsiz izlenebilecek.

Optimum AVM’de genç ve çocuklara

Geçen hafta açılan Optimum Outlet’te pek çok marka İzmir’deki mağaza sayısını arttırmış oldu. Genç modasının öncü markası Collezione, İzmir’deki 9’uncu mağazasıyla moda tutkunlarına hizmet vermeye başladı. Collezione, Ege’de moda fırtınası estirmeyi hedefliyor. Optimum Alışveriş Merkezi’ne açılan mağazalardan biri de çocukları çok sevindirecek. Kumandalı arabalardan, scooter’lara, açıkhava oyunlarından bebeklere kadar pek çok ürün çeşidini bulunduran Gaziemir Optimum Toyzz Shop  açılışa özel indirimleri ve Toyzz Club Card’ın avantajları ile İzmirlileri bekliyor.

Yazın renkleri Journey’de

Haberin Devamı

Birbirinden canlı renkler, desenler, nefes kesen etekler ve elbiseler... Journey’in 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda sezonun renk coşkusunu vurgulayan rahat elbiseler ve yazın cıvıltısını yansıtan renkli çantalar öne çıkan parçalar arasında yer alıyor. Ayrıca Journey Kids ile minikler de en az anneleri kadar şık olacak.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!