Muratbey Uşak Sportif fırtınası

Güncelleme Tarihi:

Muratbey Uşak Sportif fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2015 14:08

SPOR Toto Basketbol Ligi'nde bu sezon müthiş bir grafik yakalayan Muratbey Uşak Sportif, evinde son sıradaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 90-73 yenerken iç sahadaki galibiyet serini de 11 maça çıkarmanın sevincini yaşıyor.

Haberin Devamı

Geçen sezon evinde oynadığı son 6 maçı kazanan Muratbey Uşak Sportif , bu sezon da Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda Darüşşafaka Doğuş, Galatasaray Odeabank, Beşiktaş Sompo Japan gibi güçlü takımlara şans tanımayıp 5'te 5 yaptı. Ligde 10 haftada 7 galibiyete ulaşan kırmızı siyahlılar, zirve takibini de bırakmadı. Hedefe dev adımlarla ilerlediklerini söyleyen Antrenör Ozan Bulkaz, şöyle dedi:
"Geçen hafta kadrosunu takviye eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un mutlak galibiyete ihtiyacı vardı. Sert geçecek bir maç olacağını biliyordum. İyi konsantre olarak baştan sona iyi savunma yaptık. Bunun arkasında çokta güzel bir basketbol seyircisi vardı. Çok önemli olan 7'nci galibiyetimizi aldık. İlk yarıda 10 galibiyet hedefi koymuştuk. Bu bizim yüreklilikle koyduğumuz bir hedefti. Bütçemiz ve kadromuzla oranlı değildi. İnşallah gerçekleştireceğiz. Çarşamba günü Trabzon Medical Park, cumartesi günü de Anadolu Efes'i yenmek istiyoruz."

BAKMADAN GEÇME!