Motosiklet tutkunları İzmir'de buluştu

Güncelleme Tarihi:

Motosiklet tutkunları İzmirde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2012 00:00

İLKİ geçen yıl gerçekleştirilen Motosiklet Festivali'nin ikincisi İzmir Karagöl kamp alanında yurtiçi ve yurtdışından gelen yüzlerce motosikletlinin katılımıyla yapıldı.

Haberin Devamı


Motoran SYM, İzmot “İz Bırakanlar” ve Atılgan Kimya katkılarıyla “Büyük Ege Buluşması” temasıyla gerçekleştirilen festival üç gün sürdü. İzmir Karagöl Kamp alanında başlayan festival, motosikletlilerin oluşturduğu kortej ve Atatürk Anıtı'na bırakılan çelenk ile sona erdi. Şehitler için saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nı okuyan motosikletliler Atatürk Anıtı'na çelenk bırakarak kortejle tekrar Karagöl Kamp alanına döndü. Farklı renkleri ve farklı kültürleri Karşıyaka'da buluşturmayı amaçlayan festivalde farklı etkinlikler gerçekleştirilirken, şehitler nediyle yapılacak olan konserler iptal edildi.
İzmot Başkanı Akın Zorlular'ın ev sahipliğinde gerçekleşen festivale Avusturya, Belçika başta olmak üzere çeşitli ülkelerden katılım sağlandı. 540 üyesi olan İzmot'un Başkanı Akın Zorlular ise destek olarak büyük çaba harcayan sponsorlara teşekkür borçlu olduklarını belirterek “Katılımdan oldukça memnunuz. Festival sayesinde yurdumuzun ve dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen motosiklet tutkunları ile sosyal ve kültürel ilişkiler içerisinde bulunuyoruz. Aslında motosiklet grubu olmamıza rağmen arkadaş grubu olmayı ön plana çıkartıyoruz. Gezilerimizde hedefe bir an önce varmak yerine, yollarda gördüklerimizi içimize sindirerek tanımayı ve bölgesel lezzetleri tatmayı seviyoruz. Önümüzdeki sene daha kapsamlı bir festivalle motosiklet sevdalılarını buluşturacağız” dedi.

Haberin Devamı

Motosiklet tutkunları İzmirde buluştu


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!