MHP'li Kılıç, gençlere yönelik projelerini anlattı

Güncelleme Tarihi:

MHPli Kılıç, gençlere yönelik projelerini anlattı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2015 01:32

MHP İzmir 1'inci bölge milletvekili adayı Senem Kılıç, geleceğin emanet edileceği gençlere yönelik istihdam ve sosyal projelerin parti olarak öncelikli hedef ve planları arasında olduğunu söyledi. Kılıç, üniversite kenti kimliğine sahip İzmir'de özellikle mezun öğrencilerin istihdam edilmesi ve KOBİ'lerle buluşturulması konusunda özel çalışma yürüteceklerini kaydetti.

Haberin Devamı

Teknolojinin başdöndürücü bir hızla geliştiği günümüzde ülke olarak eğitim sisteminin de çağdaş yöntem ve normlar doğrultusunda yeniden planlanması gerektiğini söyleyen Senem Kılıç, "Sadece yurtiçinden değil yurtdışından da öğrenciler İzmir'de eğitim görmeli. İzmir, gerek Avrupa ve Asya ülkelerine yakınlığı gerekse de iklimi ve insanlarının yapısıyla eğitim için çok uygun bir kent. Öğrencilerin şehir içindeki ulaşım ve barınma gibi temel sorunlarının çözülmesiyle bu sürecin daha da hızlanacağını düşünüyorum. Yeni akademik kadrolar yetiştirilmeli, teknoparklar, Ar-Ge, Ür-Ge ve kuluçka merkezleri kurarak üniversitelere entegre etmeliyiz. Özellikle bilişim ve yenilenebilir enerji alanlarında çalışmalara ağırlık vermeliyiz" diye konuştu.

MHPli Kılıç, gençlere yönelik projelerini anlattı


Yıllardır yöneticilik yaptığı sivil toplum kuruluşlarında da genç kuşağın istihdam sorununu çözmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirdiğine vurgu yapan MHP İzmir 1'inci bölge milletvekili adayı Senem Kılıç, "İzmir'in milletvekili olarak her kapıyı çalmaya, gençlerimizi okullarındayken KOBİ'lerle buluşturmaya ve böylece hem bilgiye ihtiyacı olan kobilerimizin hem de gençlerimizin sorununu çözmeye talibim. Bunun için ne başka parti ne farklı görüş demem herkese gider bize de bir görev verin derim. Gençler geleceğimiz ve onların geleceği için her türlü planlama ve çalışmayı yapmak zorundayız" diye konuştu.
"Gençlerin Meslek Sahibi Olması İçin Çalışacağım"

Haberin Devamı

Üniversite mezunu ve iş arayan binlerce gencin meslek sahibi olması için çalışacaklarını dile getiren Senem Kılıç şunları söyledi:
"İş arayan insanlarla KOBİ'ler buluşturulamıyor. Köprü gerekiyor. Burada sivil toplum kuruluşlarına büyük iş düşüyor. Üniversitelerin gerçek dünya ile buluşturulması lazım. Biz herkesin ayağına gidip bunları anlatmaya hazırız. Milliyetçi Hareket Partisi İzmir milletvekili adayı olarak tüm üniversitelerin rektör hocalarıyla, üniversitelilerin işsizlik sorununu çözmek için çalışacağım."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!