Menemen OSB’de ilk kazmayı Meba vuracak

Güncelleme Tarihi:

Menemen OSB’de ilk kazmayı Meba vuracak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2014 01:09

MENEMEN Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde (MPİOSB) ilk etapta yer alan 5 tesisin ilki için kuralar çekildi. Küçük parsellerde ilk kazmayı Meba Reklam vuracak.

Haberin Devamı

Tarihi bir an yaşadıklarını belirten MPİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, “Tamamen kendi olanaklarımız ve özkaynaklarımızla oluşturduğumuz, tırnaklarımızla kazıyarak bugünlere getirdiğimiz Türkiye’nin ilk Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kentimize hayırlı olsun. Umarım bundan sonra yetkililer üretime gereken desteği verir ve sanayiciyi hatırlarlar” dedi.

Türkiye’nin son 30 yılda bir çok sıkıntılar, krizler yaşadığını sözlerine ekleyen Esen, bu sürecin Türkiye ve sanayiciyi pek çok kez geriye götürdüğünü, bugünkü koşullarda gelinen noktayı ise başarılı bulduğunu söyledi. Altyapı çalışmalarının hızlanması ve sanayi yatırımlarına başlanmasıyla bölgenin cazibesinin arttığını ifade eden Esen, “Bölgenin yüzde 90’a yakın bölümünde yatırımcılarımız fabrika inşaatlarına başlamak için gün sayıyor. Kısa zamanda elbirliğiyle önemli yol aldık” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!