Menemen gümbür gümbür

Güncelleme Tarihi:

Menemen gümbür gümbür
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2016 13:16

SPOR Toto 2'nci Ligi takımı Menemen Belediyespor, yeni sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine topladı.

Haberin Devamı

Sarı lacivertli ekip son olarak Süper Lig'de "Gol Kralı" patentli Gökhan Ünal ile Erman Kılıç gibi 2 deneyimli isimle anlaşarak bombayı patlattı. Ligde 2014-15'te play off oynayan, geçtiğimiz sezon play off'u son anda kaçıran Menemen Belediyespor, bu defa hedefi PTT 1'inci Ligi olarak belirledi. Transferde daha önce Tire 1922'de attığı 21 golle dikkat çeken Mert Hakan Yandaş'la anlaşan Menemen Belediyespor, Manisaspor'da 1'inci Ligi'ne çıkma sevinci yaşayan kaleci Bayram Olgun, 2'nci Ligi'nde play off oynayan Kocaeli Birlikspor'dan Ertuğrul Arslan, Aydınspor 1923'ten Gökhan Sinanoğlu, Tepecikspor'dan Abdullah Topkara ve gurbetçi Mehmet Tayfun Dingil ile el sıkıştı.

Menemen gümbür gümbür

Haberin Devamı

Transferlerle yüzü gülen teknik direktör Suat Kaya, yeni sezon öncesi şampiyonluk mesajı verdi. İzmir'de daha önce Göztepe'de 2014-15 sezonunda kurduğu kadronun 9'uncu hafta sonunda ayrılmasına rağmen 2'nci Lig'de şampiyonluk yaşadığını, geçen sezon herkesin "Küme düşer" gözüyle baktığı Bucaspor'u ligde tuttuklarını hatırlatan Suat Kaya, şöyle konuştu:
"Menemen Belediyespor'u şampiyonluk hedefini bildiğim için tercih ettim. Spor kamuoyu da yaptığımız transferlerle hedefimizi gördü. Takımın bütünleşmesini sağlayıp ipi göğüslemek istiyoruz. Sezonun başından sonuna kadar hedefi kovalayacağız. Kırmızı Grup'ta iddialı takımlar var. Takımda daha önce şampiyonluklar yaşayan oyuncular var. Bunu tekrarlamak için ne gerekiyorsa yapacağız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!