Marmaris’te ünlülerin benzerleri şov yaptı

Güncelleme Tarihi:

Marmaris’te ünlülerin benzerleri şov yaptı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2008 00:00

Adlarını unutulmazlar arasına yazdıran ünlü şarkıcılar Bob Marley, Robbie Williams ve Cher’in benzerleri amfitiyatroda sahne aldı.

ADLARINI unutulmazlar arasına yazdıran ünlü şarkıcılar Bob Marley, Robbie Williams ve Cher’in benzerleri Muğla’nın Marmaris İlçesi’ndeki amfitiyatroda sahne aldı. Tamamına yakınını başta İngiliz ve Hollandalılar olmak üzere yabancı turistlerin oluşturduğu yaklaşık 500 kişilik seyirci topluluğunun izlediği gecede ilk olarak şarkıcı Cher’in İngiliz benzeri Joanna sahneye çıktı. Altı şarkı seslendiren Joanna’nın ardından İrlanda asıllı Robbie Williams’ın benzeri İngiliz ’Robbie’ konserine başladı. Gecenin finalini ’Reggie’ müziğini ülkesi Jamaika’nın dışına taşıyıp dünyaya sevdiren efsane isim Bob Marley’in Hollandalı benzeri yaptı.

Kendisini ’Bob Marley-2’ diye tanıtan şarkıcı, seyircinin isteği üzerine konserini yarım saat uzattı. 01.00’de biten etkinlik boyunca izleyicilerin büyük kısmı, sahnedeki ünlülerin benzerlerine eşlik etti, dans edip oynadı. İngiliz ve Hollandalı turistler, organizasyonu çok beğendiklerini söyledi. Gecenin yıldızı Bob Marley-2 de ilk kez bir amfitiyatroda sahne aldığını belirterek, "Muhteşem bir geceydi" dedi.

Tina Turner 9 Temmuz’da

Organizasyonu düzenleyen ’Happinizz’ adlı yapımcı firmanın kurucusu ve sahibi Bülent Güvenç, Tina Turner ile ’The Beatles’ ve ’Meatloaf’ adlı gruplarının benzerlerinin 8 Temmuz’da Bodrum’daki ’Hadi Gari’ diskoda, 9 Temmuz’da da Marmaris Amfitiyatro’da sahneye çıkacağını belirtti. Güvenç, ağustos ayı sonuna kadar onlarca unutulmaz ismin benzerlerinin Bodrum ve Marmaris’e gelip konser vereceğini de sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!