Manisaspor'a Ergün dopingi

Güncelleme Tarihi:

Manisaspora Ergün dopingi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 14:55

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk devreyi en yakın rakibinin 6 puan önünde lider bitiren Manisaspor'a verdiği prim sözünü tuttu.

Haberin Devamı

Grupta son Sivas Belediyespor maçının galibiyet primlerini ödemeyi taahhüt eden Ergün, alınan 3 puan ardından söz verdiği 47 bin TL'yi kendi şahsi hesabından kulübe gönderdi. Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, bu jest üzerine Ergün'e teşekkür etti. Mergen, Cengiz Ergün'ün tatilde olan futbolcu ve teknik ekip için yatırdığı primin büyük moral olduğunu anlatırken, "Yönetim olarak bu rakama 1000'er TL daha ekleyerek primi 3'er bin TL'ye çıkardık" dedi.
Manisaspor'da 400 bin TL alacağı için kulübe transfer yasağı koyduran eski kaleci Volkan Babacan'la indirime gitmesi için temaslar başladı.
Manisaspor'da Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile AK Partisi İl Yöneticisi Başkan Abdullah Mergen arasında geçen sezon kulübe siyaset sokulması tartışması çıkmıştı. Manisaspor'u Süper Lig'e taşıyan yönetimin başkanı Ergün, bu tartışmadan sonra geçen sezon kulübe yardımı kesmişti. Ergün, geçen hafta, "Söz konusu olan Manisaspor ise gerisi teferruattır" açıklaması yapıp takıma prim açıklayarak yönetimle aradaki soğukluğu giderdi.

BAKMADAN GEÇME!