Manisaspor transfer çalışmalarına başladı

Güncelleme Tarihi:

Manisaspor transfer çalışmalarına başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2014 01:10

PTT 1'inci Lig'de zor günler geçiren Manisaspor'u düşme hattından çıkarmak için devre arasında kaliteli takviyeler yapmayı planlayan yönetim, iki eski futbolcusunu yakın markaja aldı.

Haberin Devamı

Transferde önceliği savunmaya veren yönetim, halen Giresunspor'da forma giyen İsmail Dinler ile Şanlıurfaspor kadrosunda yer alan Hüsnü Başkurt için girişimlere başladı. Anlaşma sağlanması halinde iki futbolcunun da siyah beyazlı kulübe kazandırılacağı bildirildi.

Daha önce yaptığı açıklamada hemen her mevkiye takviye planladıklarını dile getiren Başkan Abdullah Mergen'in, teknik direktör Taner Taşkın'ın talebi doğrultusunda ara transferde kadroyu büyük ölçüde yenileyeceği belirtildi. Bu arada bir süredir takımla birlikte antrenmanlara çıkan Özbek orta saha oyuncusu Asror Gafurov'un da teknik heyetten olumlu not aldığı bildirildi. 19 yaşındaki futbolcunun durumunun devre arasında netlik kazanacağı belirtildi.

KAVGA TATLIYA BAĞLANDI
Manisaspor teknik direktörü Taner Taşkın, Akhisar Belediyespor'la oynanan kupa maçında Canberk ile Milijas arasında yaşanan tartışmanın soyunma odasında tatlıya bağlandığını söyledi. Mikic'in kaptan olarak olaya müdahale ettiğini ve futbolcular arasında hiçbir sorun bulunmadığını belirten Taşkın, "Mikic, oynadığı sürece bu taıkımın kaptanıdır" dedi. Taşkın, Samsunspor maçında Dimitrov'a geçen sezon Samsunspor'da oynadığı için jest yapmak amacıyla kaptanlık bandını verdiğini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!