Manisaspor, kaptanı Nuri Terliksiz iddialı

Güncelleme Tarihi:

Manisaspor, kaptanı Nuri Terliksiz iddialı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2016 13:07

PTT 1'inci Lig'in yeni takımlarından Manisaspor'un kaptanı Nuri Terliksiz, Davraz kampında iddalı konuştu.

Haberin Devamı

Yeni sezonda şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduklarını öne süren tecrübeli futbolcu, çok zorlu bir zirve yarışına hazırlandıklarını belirterek, "Güçlü rakiplerle karşılaşacağız. Rakiplerimizden Sivasspor önemli transferler yapıyor. Başarıya aç bir kulüp olan Göztepe, bulunduğu her ligde iddialı olmuştur. Bunun dışında Eskişehirspor transferde iyi gidiyor. Adana Demirspor güçlü ekonomik yapısının getirdiği avantajı iyi kullanıyor. Ancak bana göre en büyük rakibimiz yine kendimiz olacağız. Biz iyi olursak, karşımızdakilerin hiçbirinin önemi yok" dedi.
Davraz kampının çok yararlı geçtiğini dile getiren Nuri, Mehmet Altıparmak'ın kendilerine hem teknik direktör hem de bir ağabey gibi yaklaşıp tecrübelerini aktardığını belirterek, "Hocamızla takımın kimyası uyuştu. İyi bir hava yakaladık. Ayrıca kaliteli transferler yapıldı. Kaleci İsmail ağabey, Berkay, Göksu, Dimov, Novillo, Uğur ve Bakaki'nın takıma önemli katkısı olacak. Eski ve yeni oyuncular çabuk kaynaştı.
Biz başarıya alışmış bir takımız. Bu alışkanlığı sürdürmek istiyoruz. Ben her zaman gerçekçi olmaktan yanayım. Geçen sezon, 'Bu takım şampiyonluğun en güçlü adayı' demiştim ve yanılmadığım ortaya çıktı. Yine aynı şeyi söylüyorum. Manisaspor en kötü Play-Off oynar" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!