Manisa Teknik Direktörü Reha Erginer: ‘KSK'yle başlamak avantaj’

Güncelleme Tarihi:

Manisa Teknik Direktörü Reha Erginer: ‘KSKyle başlamak avantaj’
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2012 15:35

Manisaspor'da Teknik Direktör Reha Erginer, sezona KSK deplasmanıyla başlamalarının, kendileri için avantaj olduğunu açıkladı.

Sezonun açılış haftasında, KSK'yle pazartesi 20.00'de İzmir'de oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Manisaspor'da Teknik Direktör Reha Erginer, sezona KSK deplasmanıyla başlamalarının, kendileri için avantaj olduğunu açıkladı. Takım olma yolunda aşama kaydettiklerini belirten Erginer, “Rakibin KSK gibi önemli bir camia olması, maçın Ege derbisi niteliği taşıması bizim motivasyonumuzu artıran etkenler. Her iki takımın da eksikleri olabilir. Bizim tek bir transfere daha ihtiyacımız var. Yöneticilerimiz konuyu halletmeye çalışıyor. Lige hazır durumdayız” dedi.
Bu arada yönetim, yeni sezon öncesinde taraftarlarla bütünleşmek için 21 Ağustos Salı akşamı Cumhuriyet Meydanı'nda bir etkinlik düzenleyecek. Pop müziğin sevilen ismi Gülşen'in sahneye çıkacağı gecede futbolcular tek tek taraftarlara tanıtılacak. Yeni sezon formalarının da görücüye çıkacağı gece, havai fişek gösterisiyle noktalanacak. Bursaspor'la pazartesi oynamayı planladığı maçı iptal olan Tarzan, bugün 18.00'de, Bergamaspor'la deplasmanda karşılaşacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!