Maliyeciden vergi mesajı

Güncelleme Tarihi:

Maliyeciden vergi mesajı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2009 00:00

Kadrosunda Maliye’nin çeşitli bölümlerinde çalışanların da yer aldığı Umut Tiyatro Topluluğu, İzmirli sanatseverlerle buluştu.

Haberin Devamı

Nafİle Dünya oyunu vergi konusunda kamuoyunun dikkatini çekmek, vergi bilincini geliştirmek ve mükelleflere vergi ödeme alışkanlığı kazandırmak amacıyla bu yıl 20’ncisi gerçekleştirilen Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında sahnelendi. Dokuz Eylül Üniversitesi Sabancı Kültür Sarayı’nda gerçekleşen buluşmada Oktay Arayıcı’nın oyununda yönetmenli Orhan Demir üstlendi.
Ramazan Komiser
Oyundaki başlıca rolleri Erkan Çakmaklı, Lütfi Doğan, Nermin Aysan, Özlem Sadak, Eda Altunkara, Ufuk Öztabak, Halit Eligüzel, Akın Mete, Mustafa Emir, Serkan Baştürk, İsa Uluburun ve Erkan Görmüş paylaştı. Oyunda, fazilet, ahlak ve kanunu ilke alan, bunlardan taviz vermeyen Ramazan Komiser’in, sistemin içindeki çıkar çevrelerine karşı tek başına verdiği mücadelesinde, sürekli tayin edilerek susturulmaya çalışması işleniyor.
İlgiyle izlediler
Oyunu İzmir Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Bulut, KDV ve Diger Vergiler Grup Müdürü Rıfat Engin, Gelir Kurumlar Vergileri Grup Müdürü Yüksel Koç, Tahsilat Grup Müdürü Ali İhsan Örücü ve diğer daire müdürlerinin yanı sıra çok sayıda sanatsever ilgi ve beğeniyle izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!