Liseli Gizem’in sürprizi acı oldu

Güncelleme Tarihi:

Liseli Gizem’in sürprizi acı oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2010 00:00

Bir ay önce inşaattan atlayıp, ağır yaralanan lise öğrencisi Gizem Kara, yaşam savaşını kaybetti. Arkadaşlarına sürpriz yapacağını söyleyen Kara’nın karne günü gelen acı haber yasa boğdu.

Haberin Devamı

İZMİR’in Bornova İlçesi’nde, bunalıma girip inşaattan atlayınca ağır yaralanan lise öğrencisi Gizem Kara, bir aydır sürdürdüğü yaşam mücadelesine yenik düştü. Derslerindeki başarısıyla dikkat çeken Kara’nın, karne gününde yaşamını yitirmesi sevenlerini yasa boğdu. Manisa’da oturan Bornova Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Gizem Kara, geçen 23 Aralık’ta, otobüsten indikten sonra elindeki dosyasını arkadaşlarına verip okula gitmeyeceğini söyledi.
6. kattan boşluğa bıraktı
Kara’nın, iddiaya göre, arkadaşlarına dosyasını verirken, “Okulda içini açın. Size bir sürprizm var” dediği ileri sürüldü. Arkadaşlarından ayrıldıktan sonra bir süre yalnız dolaşan Kara, çıktığı bir inşaatın 6’ıncı kattan atladı. Vatandaşlar tarafından yaralı bulunan, önce bir otomobilin çarptığı sanılan genç kız,  hemen Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Çocuk Cerrahi Servisi’nde tedaviye alınan genç kız, bir aydır sürdürdüğü yaşam mücadelesine yenik düşüp yaşamını yitirdi. Kara’ya kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı bildirildi. Derslerindeki başarısıyla dikkat çeken Kara’nın, karne gününde yaşamını yitirmesi sevenlerini yasa boğdu.

YEDİ AYRI NOT

Haberin Devamı

Herhangi bir sorunu bulunmayan, arkadaşlarının sıkıntılarını çözmede her zaman yardımcı olduğu dile getirilen Kara’nın, arkadaşlarına ve ailesine 7 ayrı not bıraktığı öğrenildi. Kara’nın, “Sizleri çok seviyorum. Artık dayanacak gücüm kalmadı” dediği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!