Lamia Gemisi’nin gündüz gezileri

Güncelleme Tarihi:

Lamia Gemisi’nin gündüz gezileri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2011 00:00

TASARIMINI dünyanın ünlü mimarlarından Guisseppe De Jorio’nun yaptığı, Vittioria Shipyard tarafından inşa edilen Lamia Gemisi, bu yıl Körfez’de gündüz gezilerine başladı.

Haberin Devamı

2008’den beri İzmir sularında seyreden Lamia, önemli organizasyonlara ev sahipliği yapıyor. İşletme Sorumlusu Taner Başgöl, yeni programdan herkesin yararlanabileceğini belirterek, “Paris’te Seine Nehri’nde benzer turlar inanılmaz fiyatlarla yapılıyor. Biz aynı konforu çok daha uygun fiyatlarla İzmir halkına yaşatmak istiyoruz” dedi.
Geminin iç ve dış güvertelerinde toplam 400 kişi ağırlayabilme kapasitesine sahip olduğunu aktaran Başgöl, işletmenin genelde Türk mutfağı örneklerinin ağırlıkta olduğu mönüsü ve canlı Türk müziği ile Türk gecesi konseptini sunduğunu dile getirdi. Başgöl, misafir grupların özel isteklerine göre mönü ve müzikte değişiklikler yapabildiklerini belirterek, Lamia’nın çok farklı alanlarda hizmet verebildiğini aktardı. Başgöl, ayrıca düğün organizasyonlarının yapılabileceğini söyleyerek, 1 Mayıs’a kadar yüzde 15’lik özel indirimlerinin bulunduğunu belirtti, “Kokteyl prolongeler, belediye organizasyonları, üniversite toplantıları, şirket yemekleri, her türlü okul gezileri ve partiler düzenlemek mümkün” diye konuştu.

SEYİR DEFTERİ

Haberin Devamı

Pazartesi hariç, haftanın diğer tüm günleri Pasaport’tan kalkıyor. Bostanlı’dan servis hizmeti ve vale parking hizmeti de sunan Lamia Gemisi’nde, canlı eğlence müziğinin yer aldığı akşam programları 18.00-24.00 saatleri arası düzenleniyor. Özel mönülerinin yanı sıra, balık ağırlıklı zengin a la carte mönüler de seçenekler arasında sunuluyor. Pazar sabahları ise Pasaport’tan 11.00’de kalkan Lamia’da “bin bir” çeşit kahvaltı Körfez Gezisi eşliğinde sunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!