Laleli’ye yine altın madalya

Güncelleme Tarihi:

Laleli’ye yine altın madalya
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2011 00:00

Son 10 yıldır uluslararası platformda peş peşe aldığı ödüllerle dikkati çeken Laleli Zeytinyağları, Uluslararası Kalite Sınıflandırma Enstitüsü Monde Selection (www.monde-selection.com) tarafından altın madalya ile ödüllendirildi.

Haberin Devamı

Laleli Zeytinyağları, aynı ödülü 2010 yılında da kazanmıştı. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yahya Laleli, “Zeytinyağımız, 2010 yılında zeytinyağı grubunda verilen ilk 3 yıldız ile büyük fark yaptı. Bu yıl da 2 yağımızla katıldığımız yarışmada, ‘Laleli Erken Hasat’ ve ‘Laleli Organik’ ürünlerimizin her ikisi de 2 yıldız ile ödüllendirildi” diye konuştu.

Uluslararası yarışmalarda Türkiye’nin en fazla ödül kazanan zeytinyağlarından olan Laleli Zeytinyağları 2010 yılında Alman Der Feinschmecker Magazine tarafından “En İyi 50 Zeytinyağı” listesine seçildi. 2009 yılında ise “Los Angeles International Extra Virgin Olive Oil Competition” yarışmasında Laleli Organik Zeytinyağı hem altın madalya kazandı, hem de Altın Madalya alan ürünler içinde de “Best of Class” ödülü alarak ikinci bir altın madalya ile ödüllendirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!