Kurtuluş futbolda

Güncelleme Tarihi:

Kurtuluş futbolda
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2013 00:00

Final Four'u İzmir'e aldırmaya çalışan yönetime mesaj var.




EUROCHALLENGE Cup Final Four organizasyonunu sponsorların desteğiyle İzmir'e aldırmaya çalışan Karşıyaka yönetimine, aylardır ekonomik kriz nedeniyle büyük sıkıntılar çeken futbol takımından uyarı geldi. Sportif Direktör Hüseyin Hamamcı, “Basketbol takımımız Eurochallenge Cup'ı kazansın ve coşkuyu hep birlikte yaşayalım. Ancak hala Play-Off'a çıkma şansı bulunan futbol takımı gözden kaçmasın. Bu kulübün ekonomik açıdan tek kurtuluş şansı, futbolda Süper Lig'e yükselmektir” diye konuştu.
Play-Off hesapları yaparken, alt grupla da bağları tamamen koparmaları gerektiğini sözlerine ekleyen Hamamcı, “Puanımız 37. Bir an önce 40 puan barajını aşmalıyız. Sıkıntılar varken, her şey daha zor oluyor” dedi. İlk yarıda takımı zirve yarışına ortak eden kadrodan 16 futbolcuyu kaybetmesine rağmen yeni bir ekiple hedeften kopmayan Kaf-Kaf, son üç maçta 8 puan yitirdi. Bu hafta 40 puanlı Boluspor'a konuk olacak yeşil-kırmızılılar, olası bir yenilgi halinde ilk altıdan iyice uzaklaşacak.

Caner de patladı
KARŞIYAKA'daki ekonomik krize, sosyal paylaşım siteleri üzerinden isyan eden sporcular kervanına, futbol takımının başarılı isimlerinden Caner Ağca da katıldı. Sezon başında Boluspor'dan transfer edilen tecrübeli futbolcu, dün, “Artık tesislere gitmeye, personelin yüzüne bakmaya utanıyorum” şeklinde bir tweet attı. Bundan böyle twitter kullanmayacağını belirten Caner, “Haksızlık canımı yakıyor. Susuyorum artık. Takımı canımızla temsil ederiz, yarı yolda bırakmayız” mesajıyla hem kendilerinin hem çalışanların sorunlarını paylaştı. Kaf-Kaf'ta geçen hafta voleybol takımının kaptanı Gizem Giraygil de twitter kanalıyla sorunları paylaşmış, sezonun ilk yarısında ise, şu anda Samsunspor forması giyen Fatih Şen yönetime sosyal paylaşım sitesi üzerinden ağır eleştiriler yöneltmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!