KSK Emrah'a sarıldı

Güncelleme Tarihi:

KSK Emraha sarıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2009 00:00

Yeşil-kırmızılı ekip, Lüleburgazlı Erçağ ve Çaykur Rizeli Okan'dan sonra Emrah Bozkurt'u renklerine katarak hücum hattını güçlendirdi.

Manisa'dan ayrılan Cenk İşler'e de kanca atan yeşil-kırmızılılar, 500 bin TL isteyen usta golcüye 350 bin TL teklif etti.

BANK Asya 1.Ligi'nde yeni sezon öncesi kadrosunu baştan aşağı yenileyen Karşıyaka, daha önce görüşüp anlaşamadığı Diyarbakırsporlu santrfor Emrah Bozkurt'la (29) el sıkışırken, Manisaspor'dan ayrılan Cenk İşler'le de pazarlığa başladı. Geçen sezon forvette yer alan Yunus, Serkan, Önder ve Eser'le yollarını ayırıp Erçağ (Lüleburgaz) ve Okan'la (Ç.Rizespor) hücum hattını takviye eden Kaf-Kaf, geçen sezon Sakarya'da kiralık oynayan G.Saraylı Özgürcan için yaptığı girişimlerden olumlu sonuç alamayınca rotayı yeniden Emrah'a çevirdi.

GEÇEN SEZON 16 GOL ATTI

Diyarbakırlı olan Futbol Şube yöneticisi Azad Yeşil'in çabasıyla 400'den 330 bin TL'ye inen Emrah Bozkurt, yeşil-kırmızılı ekibin Davraz kampına katıldı. Keçiören, Ankara DS, Erzincan, Afyonkarahisar formalarını da giyen tecrübeli futbolcu, geçen sezon 16 gol attığı Diyarbakırspor'un Süper Lig'e yükselmesinde büyük pay sahibi oldu. İstanbul BŞB'den İskender'i de isteyen Kaf-Kaf, Gökhan Kaba'da olduğu gibi Süper Lig ekibinin teknik patronu Abdullah Avcı'dan olumsuz yanıt alınca Manisasporlu Cenk'e yöneldi.

KAPSAL SOĞUK BAKIYOR

Daha önce Samsun, Adanaspor, İstanbulspor, Ankaragücü, Konya, K.Erciyes ve Antalya'da oynayıp (A) Milli Takım'da üç kez görev alan 35 yaşındaki futbolcunun, Kaf-Kaf'tan 500 bin TL talep ettiği öğrenildi. Karşıyaka, geçen yıl Manisa'dan 900 bin TL alıp 11 gol atan Cenk'e 350 bin TL önerdi. Yeşil-kırmızılılar, Çaykur Rize'de 825 bin TL'ye oynayan Okan'ı da 325 bin TL'ye ikna etmişti. Gana'dan denenmeye gelecek Asamoah'a Reha Kapsal'ın sıcak bakmadığını belirten Osman Dal, ’’Sol kanada da takviye düşünmüyoruz. Tonia ve Hakan'dan yararlanacağız’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!